Nicholai Christiansen sled og slæbte i søndagens match mod Amager SK. Foto Thomas Quvang

Nicholai Christiansen sled og slæbte i søndagens match mod Amager SK. Foto Thomas Quvang

Er miraklernes tid forbi?

Team Arresø tabte igen - nu bliver det en lang kamp for overlevelse i Kvalrækken

Af
Thomas Quvang

Håndbold De mørke skyer trækker sig for alvor sammen over Team Arresøs herrer i Kvalrækken.

Søndag eftermiddag blev det til et nyt nederlag, da Amager SK hentede begge point med hjem fra Frederiksværkhallen. 28-23 endte opgøret i gæsternes favør, efter en føring på 13-12 ved pausen.

Dermed ligger træner Thomsens tropper placeret under nedrykningstregen, næstsidst i tabellen og der bliver længere og længere op til den rigtige side af stregen. Tæt på halvvejs gennem turneringen ligner det, at holdet har brug for et lille mirakel, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve i rækken.

Slog hullet

Momentvis spillede Team Arresø ganske glimrende i søndagens match og de første tredive minutter var fuldstændig jævnbyrdige. En rædselsfuld start på 2. halvleg blev dog afgørende for kampen. Amager SK 'slog hullet' og bragte sig foran med 4-5 mål og herfra var det bare op ad bakke for hjemmeholdet, der aldrig formåede at svare igen.

Det er tydeligt for enhver, at holdet er ramt på bredden i forhold til de seneste sæsoner, hvor holdet har været med i kvalrækkens subtop. Savnet af 3-4 stamspillere der har forladt holdet er, forståeligt nok, mærkbart. Der trækkes store veksler på de rutinerede kræfter, og det koster naturligvis når det spidser til i slutningen af kampene.

Unge Konrad Appel var endnu en gang hjemmeholdets bedste på dagen med adskillige sikre scoringer fra fløjen.

Vind eller forsvind

Nu mangler der blot en enkelt kamp inden julepausen, og her må det førnævnte lille mirakel meget gerne indtræffe.

Her gælder det udekampen mod VSH i Virumhallen lørdag 14. december. Den kamp ligner til forveksling en 'vind eller forsvind' kamp for Team Arresø. Taber Arresø bliver der seks point op til den rigtige side af stregen, og det ligner ærlig talt en 'mission impossible'.

Publiceret 02 December 2019 14:00