Halsnæs Karate-Do's kæmpere leverede flot ved årets SKIF-Cup i Odense

Halsnæs Karate-Do's kæmpere leverede flot ved årets SKIF-Cup i Odense

Syv medaljer ved SKIF-Cup

Flittige gæster på medaljeskamlen i Odense

Karate Halsnæs Karate-Do var sidste lørdag repræsenteret med tolv kæmpere da årets SKIF-Cup blev afviklet i Odense.

Netop SKIF-Cup er de danske mesterskaber indenfor stilarten Shotokan, og det blev en rigtig god dag for de lokale kæmpere som var flittige gæster på medaljeskamlen.

Alle kæmpere var klar og top motiverede til dagens udfordringer, det kom til udtryk på kamparealet, hvor der blev givet og taget af et godt fighterhjerte. Efter en god lang dag, med masser af spændende kampe, kunne Halsnæs kæmperne stolt rejse hjem med metal til klubben, efter mange flotte sejre og resultater.

Kamp og konkurrencehold

Facit blev tre guldmedaljer til hhv. Jesper B. Nielsen, Magnus H. Hansen og Helene Marcussen i deres respektive klasser. Det blev til sølvmedalje til Maja Perkovic i hendes klasse, og bronzemedaljer til Aleksandar Perkovic, Lærke Ejsing og Valdemar Skindersø i deres klasser.

Halsnæs karate-Do, som hører hjemme i Halsnæs kampsport Center, har gennem de sidste par år, arbejdet hen imod at skabe et kamp og konkurrence hold, som tager tid at opbygge, og de fine resultater viser at klubben er på rette vej, og at der vil bliver lagt endnu mere energi i dette projekt.

Næste udfordring bliver Panda Cup i Greve, her er det klubbens helt unge kæmper, som skal prøve deres kunnen af for første gang.

Publiceret 12 November 2019 15:30