Hannah Toft og Lina Gottlieb Jepsen vandt guld i damedouble ved weekendens stævne

Hannah Toft og Lina Gottlieb Jepsen vandt guld i damedouble ved weekendens stævne

En hel weekend med fjerbold

Mere end 270 badmintonspillere gæstede Halsnæs i weekenden

Badminton Frederiksværkhallen, Hundestedhallen og Enghavehallen var i brug da Frederiksværk Badmintonklub i samarbejde med DGI stod som vært for en stor ungdomsturnering.

Mere end 270 badmintonspillere satte her hinanden stævne, og der blev afviklet over 500 kampe i de tre haller for at vindere i de respektive rækker.

Netop dette stævne er særdeles eftertragtet blandt klubber og spillere fra nær og fjern. Og for fjerde år i træk, var der en stor delegation fra Bornholm som valgte at komme til Halsnæs og overnatte i Frederiksværkhallen mens stævnet stod på. Et meget fint skulderklap til værtsklubben.

Medaljer i double

Sportsligt gik det rigtig fint for de lokale spillere som i flere rækker endte på medaljeskamlen. Det var i de respektive doublerækker, at de lokale smashede sig til succes.

I herredouble U/11 sikrede Theodor Reino Ikkala en bronzemedalje sammen med makkeren Gustav Bom Werge fra Nivå-Kokkedal. I mxeddouble U/13B blev det ligeledes til en bronzemedalje til Freja Malec Sodemann sammen med Hans Skov Nicolaisen fra Sorø. Og i damedouble blev det yderligere en bronzemedalje til Freja Malec Sodemann, her sammen med Katrine Froberg Ball fra Ølstykke.

Bronzemedalje var der ligeledes til Malthe Holm Hansen i U/13C, hvor han sammen med makkeren Jeppe Sørensen fra Slangerup spillede metal om halsen.

Dobbelt guld

I rækken U/15B spillede Hannah Toft og Lina Gottlieb Jepsen sig helt til tops i damedouble efter en finalesejr over et par fra klubben Drive i København. Lina Gottlieb Jepsen spillede sig til yderligere en førsteplads da hun, ligeledes i U/15B vandt mixeddouble rækken sammen med Gustav Kronmann Nielsen fra Nivå Kokkedal.

Frederiksværk Badmintonklubs sidste medalje ved stævnet tilfaldt Julius Beier Amdal og hans makker Nicklas Pedersen fra Stenløse i herredouble i U/15D. I samme række opnåede Hjalmar Mylius Hjorth og Benjamin Skaarup fra Melby Badminton Club ligeledes en bronzemedalje efter en stærk præstation.

Publiceret 04 November 2019 11:56