Floria Tanachu, Marko Paunovic, Magnus Holm og Marie Modahl Carlsen delte øretæver ud ved årets HSK Cup i Hillerød. Privat foto

Floria Tanachu, Marko Paunovic, Magnus Holm og Marie Modahl Carlsen delte øretæver ud ved årets HSK Cup i Hillerød. Privat foto

Fire gange sølv i bokseringen

Frederiksværk Bokseklub havde fire nævekæmpere i ringen ved HSK Cup i Hillerød

Af
Thomas Quvang

Boksning "Jeg er selvfølgelig drønhamrende ærgerlig på mine bokseres vegne, alle træner hårdt uge efter uge, præsterer deres bedste i ringen og bliver så, i mine øjne, bortdømt.

Frederiksværk Bokseklubs træner Milo Paunovic var på ingen måde tilfreds med dommerpræstationerne, da fire lokale nævekæmpere var i kamp ved det store stævne HSK-Cup i FrederiksborgCentret i weekenden. Fire flotte præstationer og fire sølvmedaljer fik alligevel Milo Paunovic op i det røde felt:

"Jeg har været med i mange år og kender selvfølgelig gamet om hvordan dommere ser forskelligt på det som foregår i ringen, men denne gang var det helt tosset, synd for bokserne", lød det endvidere fra Milo Paunovic.

Tonser-stil

Marie Modahl Carlsen boksede en fremragende kamp mod sin norske modstander Ahadi Francine, måske den bedste kamp i karrieren indtil videre. Kontrollerede sin modstander i alle tre omgange, mange flotte kontra-træffere og flot afstandsboksning. Helt uforståeligt blev nordmandens 'tonser-stil' dog belønnet af samtlige fem dommere ved ringside til en pointsejr på 5-0.

Beskidte tricks

Også Marko Paunovic leverede en fremragende præstation imod John Bosco fra Hinnerup. Flotte lige stød, fin afstandsboksning og klart bedre teknisk var sejren indenfor rækkevidde for Marko Paunovic. Desværre tog det hele en drejning i sidste omgang, hvor modstanderens beskidte tricks og urene slag fik Marko til at miste fokus. Og et stød sendt afsted efter kamplederens 'break' betød en advarsel til Marko til sidst. Det kostede et point og sejren. Marko måtte dybt skuffet indkassere et 2-3 nederlag.

"Begge disse kampe burde være gået til os, Marie bokser en fremragende kamp og Marko nærmest lammetæver sin modstander, en ren 5-0 blev uforståeligt til en split-decision og 2-3", lød det fra Milo Paunovic.

Ringdåb

Floria Tanachu fik sin 'ringdåb' imod den to år ældre Elias B. Andersen fra Køge Bokseklub. En tæt match mellem tekniske Floria mod den mere fysisk stærke modstander. Desværre kom Floria Tanachu for sent i gang, men fik vist prøver på fin boksning og fik afleveret flere rene træffere end sin modstander. Der er mere i vente fra Floria der tabte sin første rigtige match med dommerstemmerne 5-0.

Jævnbyrdig fight

Frederiksværk sidste fighter i ringen var Magnus Holm som var oppe imod Jasper Landal fra Rødovre. De to gav hinanden et brag af en kamp, meget jævnbyrdig, men med et lille plus til den lille men lynhurtige modstander, som var dygtig til at glide af på Magnus slag og score på kontra. Det var en kamp der kunne gå begge veje, men som endte med en split dicision - 3-2 til bokseren fra Rødovre.

"Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi ikke får nogle guldmedaljer, men alle gjorde det fint og fik flotte sølvmedaljer. Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige tak til alle dem som mødte op og støttede vores boksere fra tilskuerpladserne", slutter Milo Paunovic.

Publiceret 15 October 2019 11:29