'Den stille dræber' Malthe Rasmussen har nu vundet seks stævner på stribe. Privat foto

'Den stille dræber' Malthe Rasmussen har nu vundet seks stævner på stribe. Privat foto

'Den stille dræber'

To guld og en sølvmedalje til Heros i Helsingborg

Af
Thomas Quvang

Brydning Atletklubben Heros havde otte deltagere med på startlisten, da der i sidste weekend blev afviklet 'Øresunds-træffen' i Helsingborg.

Et stort internationalt stævne med mere end 550 deltagere fra flere forskellige nationer. I det skrappe selskab opnåede Heros to guld og en sølvmedalje.

Seks på stribe

Malthe 'Den stille dræber' Rasmussen satte endnu engang alle sine konkurenter til vægs. Både lørdag og søndag blev alle der trådte ind på madrasen mod Malthe lagt i fald. Og dermed var den 6. tunerings sejr på stribe hjemme til den lille fighter.

Nomi Øbro holdt også Heros fanen højt. Nomi havde flere meget hårde kampe over de to dage, men hun kunne helt fortjent søndag bestige det øverste trin på pallen.

Jonas Petersen forsatte med sin nye offensive stil, hvilket gav fire sejre og et knebent nederlag til en Nordmand. Så en flot sølvmedalje til Jonas.

Lige ved og næsten

Alexander Øbro havde i løbet af lørdag og søndag kæmpet sig frem til en kamp om bronze, men tabte til en på dagen bedre bryder og måtte tage til takke med den kedelige 4. plads.

Emil Jakobsen, Villas Christensen, Mathias Rasmussen og Mathias Holck blev alle slået ud om søndagen inden de spændende kampe om topplaceringerne. De var alle i nogle hårde kampe, og fik vist at med lidt held, så havde de også nået kampene om metallet.

Publiceret 10 October 2019 10:38