Claus Lessél - ny seniortræner i Frederiksværk Badmintonklub

Claus Lessél - ny seniortræner i Frederiksværk Badmintonklub

Ny træner svinger pisken

Claus Lessél ansat som ny seniortræner i Frederiksværk Badmintonklub

Badminton Frederiksværk Badminton Klub har netop præsenteret en ny seniortræner for klubbens bedste spillere.

Det er Claus L. Lessél der fra denne sæsons start svinger 'pisken' over fjerboldspillerne i Frederiksværk.

Racketlon

Claus Lessél er uddannet forbundsinstruktør og akademitræner, og han har selv spillet badminton siden barndommen. Han har haft mange frivillige roller i foreningslivet og han er samtidig forælder til tre badmintonspillende drenge.

Udover badminton dyrker Claus Lessél ligeledes ketchersportens mangekamp racketlon, hvor han er formand for Racketlon Danmark. Det virker helt oplagt, at Claus Lessél derfor vil tage gode og inspirerende øvelser med herfra.

Træning foregår hver onsdag aften i Frederiksværkhallen med start kl. 20 og et par timer frem. Fællestræningen foregår med en tilpas intensitet og efter behov indlægges rolige øvelser og varierende pauser:

Energi og fællesskab

"Det er skønt at mærke spillernes energi og fællesskabet på træningerne. Det er god motivation for en træner at mærke, hvordan spillerne selv medvirker til, at træningsaftenener bliver gode for alle – uanset forskelle i alder, køn og niveau”, lyder det fra Claus Lessél.

Udover træning i Frederiksværkhallen har klubbens seniorer mulighed for endnu mere sved på panden i fællesskab med spillere fra samarbejdsklubben Frederikssund. Herfra foregår træning hver mandag aften med start kl. 19 under ledelse af Frederikssunds træner.

Publiceret 08 October 2019 10:33