Daniel Rimmer scorede begge Hundesteds mål i topopgøret mod Snekkersten

Daniel Rimmer scorede begge Hundesteds mål i topopgøret mod Snekkersten

HI udlignede i sidste minut

Hundested topper fortsat Sjællandsserien efter 2-2 mod Snekkersten

Fodbold Omkring 150 tilskuere var på plads, da der lørdag eftermiddag blev fløjtet til topopgør mod Snekkersten på Hundested Stadion.

Og tilskuerne fik en ganske underholdende match, hvor der var spænding helt frem til sidste fløjt.

Det var gæsterne der startede bedst og allerede i det 10. minut bragte sig foran 1-0. Et par gode kombinationer udspillede Hundesteds forsvar og bolden blev trillet i et tomt mål.

Frem til pausen var det Snekkersten som dominerede, men Hundested havde også et par gode muligheder. Såvel Nis Prio som Nicklas Granzow havde gode hovedstødschancer, men i begge tilfælde sneg bolden sig forbi målet.

Dobbelt Daniel

I 2. halvleg kom Hundested bedre med og det hårde arbejde gav belønning i det 72. minut, da Daniel Rimmer kunne udligne tæt under mål.

Glæden over udligningen var dog kortvarig. Ti minutter før tid bragte Snekkersten sig på 2-1 via en flot scoring, hvor et flot angreb blev afsluttet med flugter ind bag en chanceløs Christian Solhøj i kassen.

Umiddelbart efter blev gæsterne reduceret til ti mand, da en grim tackling på Casper Rimmer udløste et gult kort. Det fik Hundested til at kaste alt fremad i jagten på en udligning.

Udligningen kom i sidste minut, da Daniel Rimmer påny var på pletten tæt under mål. Denne gang kunne gæsternes keeper ikke holde et skud fra distancen, og Daniel Rimmer var lynhurtigt over riposten til den ponitgivende scoring.

Tilfredse med det ene point

Efterfølgende var Hundestedlejren var godt tilfreds med det ene point i en kamp, hvor man var bagud to gange, og hvor spillet ikke flød, som man gerne ville have det.

Hundested IK spiller på lørdag 21 september kl.13.30 imod Herstedøster IC på Herstedøster Stadion.

Publiceret 16 September 2019 10:25