Forsvarsgeneralen Nicklas Granzow Wedell-Riis får uden tvivl en stor rolle når Hundested skal prøve kræfter i Sjællandsserien. Foto Thomas Quvang

Forsvarsgeneralen Nicklas Granzow Wedell-Riis får uden tvivl en stor rolle når Hundested skal prøve kræfter i Sjællandsserien. Foto Thomas Quvang

På lørdag ruller bolden

Fodboldpremiere i den kommende weekend - Avisen har været på rundtur for at teste formen

Af
Thomas Quvang

Premiere Den kommende lørdag efter ferien forbi, slut med træningskamp, nu er det alvor med point på spil

Og traditionen tro har Halsnæs Avis været på rundtur i områdets fire klubber, for at høre om forhåbninger og forventninger. Og lad det bare være sagt med det samme - optimismen bobler så meget, at der kun kan være en stor fodboldsæson i vente.

Klar til svære kampe

Efter to oprykninger i træk skal Hundested prøve kræfter i Sjællandsserien som det højest rangerede hold i Halsnæs:

"Vores opstart har været godkendt, som alle andre har vi været ferieramt og vi har været igennem lidt pokal-tumult, men som udgangspunkt ser det godt ud", siger cheftræner Michael Schou og tilføjer:

"Jeg forudser en meget vanskelig premierekamp mod Albertslund, der er blandt rækkens topfavoritter. Men vi er godt forberedte og ser frem til de svære kampe som kommer. Målsætningen og forventningen for vores vedkommende er en top 6 placering når vi kommer frem til vinterpausen", siger Michael Schou.

Premieren mod Albertslund spilles i Hundested med kickoff lørdag kl. 14.

Renset ud i truppen

Hos naboerne i FFK er tonen ligeledes optimistisk, selv om de to foregående sæsoner har kastet nedrykninger af sig:

"Vi har mistet 4-5 spillere i forhold til foråret, men til gengæld er et helt nyt kuld af unge spillere med omkring 1. holdet. Det er næsten som at starte fra 'scratch', der er i hvert fald renset ud i truppen", siger Peter 'Bomber' Hansen og fortsætter:

"Træningsindsatsen har været rigtig fin med 25-30 spillere til træning, og vi har spillet gode træningskampe mod klart højere rangerede hold ved Mitsubishi Cup, samt besejret VTF i den sidste match inden turneringsstarten. Målsætningen for vores vedkommende er at ligge i top 3 ved vinterpausen, så må vi revidere derfra", lyder det fra 'Bomber'.

FFK indleder hjemme lørdag eftermiddag kl. 15.30 mod Slangerup.

Oprykning - intet andet

"Vi skal op i Serie 3, alle andre scenarier vil blive betegnet som en fiasko, holdet og jeg er enige om, at den fælles målsætning er oprykning".

Lige på og rå fra Ølsteds træner Gustav Koch Vandal som fortsætter:

"I foråret var vi suveræne på hjemmebane, men elendige på fremmed græs. Vores udebanestatistik skal forbedres, hvis vi skal indfri målet om oprykning. Derudover er der nogle ting der skal revancheres fra sidste sæson, blandt andet vores to nederlag til FFK - de skal veksles til sejre", siger Gustav Koch Vandal.

Ølsteds første kamp bliver, ligesom i sidste sæson, et vaskeægte lokalderby når de hjemme tager imod MLI. Første fløjt på Ølsted Park kl. 12.

Positive vinde

I MLI hungrer man efter at revanchere sidste sæson histirisk dårlige resultat, hvor man først til sidst spillede sig fri af nedrykning og overlevede i Serie 4.

"Der er givet håndslag fra spillerne til træner 'Moller' om en helt anderledes indstilling end i sidste sæson, så der er positive vinde over Melby", lyder det fra formand Kim Daugbjerg som endvidere glæder sig over tilgang på spillerfronten:

"Der er et par spillere som er vendt tilbage til barndomsklubben, og forhåbningerne går på, at når udbygningen af klubhuset er på plads 1. marts 2020, så ligger MLI placeret i den sjove ende af tabellen når forårets kampe spilles.

Publiceret 13 August 2019 09:24