En af verdens bedste juniorer, Ida Øbro, kommer fra Frederiksværk

En af verdens bedste juniorer, Ida Øbro, kommer fra Frederiksværk

O-løb lige midt i stålbyen

By-orienteringsløb med tre forskellige distancer - kom og vær med

Orienteringsløb Tisvilde Hegn OK står som vært og arrangør, når der tirsdag den 20. august afvikles et by-orienteringsløb midt i Frederiksværk.

Der er start og mål ved Frivillig Halsnæs, der ligger på adressen Valseværksstræde 5. O-løbet i stålbyen byder på tre forskellige ruter, på hhv. 3 km, 5 km og 8 km. Orienteringsløbet foregår såvel individuelt som for hold. Man kan starte i tidsrummet kl. 17.30-18.30.

Tilmelding

Forhåndstilmelding skal ske via hjemmesiden www.motionsorientering.dk senest den 17. august. Prisen er 50 kr. individuelt for unge indtil 16 år og 80 kr. for deltagere over 16 år. Et hold koster 160 kr., uanset alder. Der er også mulighed for eftertilmelding på løbsdagen mod en merpris på 10 kr. individuelt og 20 kr. for hold.

Priserne dækker kort med posterne indtegnet (max. 3 kort pr. hold), lån af elektronisk løbebrik (én pr. hold), frugt og vand i mål samt medalje til alle.

Løbet indgår i en række af by-orienteringsløb, der foregår i Nordsjælland hen over i sommeren i Kulturmetropol-regi med opbakning fra de lokale kommuner.

På med løbeskoene

På førnævnte hjemmeside www.motionsorientering.dk kan man finde løb for alle, der gerne vil ud og prøve kræfter med orienteringsløb. Løbene er åbne for både begyndere, familier og erfarne løbere - og du kan altid få hjælp, hvis du er ny i sporten.

Så på med løbeskoene, kom ud i den friske luft og prøv en sport, der giver omløb i både hoved og ben.

To af Tisvilde Hegn OK’s landsholdsløbere er i øvrigt fra Frederiksværk. Det er søskendeparret Ida og Emil Øbro. Ida har i juli måned deltaget i junior-VM i Danmark, hvor hun blev nr. syv i både sprint og stafet. Emil deltager midt i august i senior-VM i Norge.

Publiceret 10 August 2019 11:30