Karen Fredgaard og de danske kvindelandshold kunne ikke gentage sidste års flotte bronzemedaljer ved EM

Karen Fredgaard og de danske kvindelandshold kunne ikke gentage sidste års flotte bronzemedaljer ved EM

Hedeslag på golfbanen

Karen Fredgaard og landsholdskollegaerne fik ikke metal ved sidste uges EM

Af
Thomas Quvang

Golf

Den første målsætning, at kvalificere sig sig til 'Flight A' og dermed de otte bedste nationer, lykkedes for Karen Fredgaard der sammen med det danske kvindelandshold i sidste uge spillede Europameterskaber for hold i på Sardinien.

I den indledende slagspilskvalifikation lykkedes det de danske kvinder, at spille sig til en kvartfinaleplads. Dermed var der forhåbning om, at gentage sidste års flotte resultat, da de danske kvinder sikrede EM-bronze.

Men under de ekstremt varme forhold på Sardinien, med temperaturer over 40 grader, så blev det ved forhåbningerne denne gang. Det blev til et snævert nederlag til Tyskland i kvartfinalen, og dermed efterfølgende placeringskampe om pladserne 5. -8. Her endte det med tætte nederlag til England og Irland.

Allerede i den kommende uge er Karen Fredgaard på banen igen. Her gælder det kvindernes individuelle Europamesterskab der afvikles i Bournemouth i England.

Drengene på 9. plads

Karen Fredgaard var ikke ene om at repræsentere Asserbo Golf Club ved EM i sidste uge.

Hos drengene var talentfulde Sebastian Friedrichsen i rødt og hvidt med landsholdet i Frankrig.

Her lykkedes det ikke for det danske drengelandshold at 'kvale' ind til 'Flight A', da det blev til en 10. plads i slagspilskvalifikationen.

Til gengæld var Danmark 'Flight B' og endte dermed på en samlet 9. plads.

Publiceret 15 July 2019 11:43