Jonas Gaarn kæmpede sig til flot bronze i kata ved VM i karate.

Jonas Gaarn kæmpede sig til flot bronze i kata ved VM i karate.

Taifu VM-succes

KARATE Taifus havde fem landsholdskæmpere, Luka Vojinovic, Luka og Manon Giolbas-Timmermann samt Jonas og Nikoline Gaarn, til VM i karate.

Der deltog i alt 2.300 kæmpere fra 43 nationer. Danmark deltog med 37 kæmpere og fire landsholdscoaches, heriblandt Taifus egen Charlotte Stensholm.

Søskendeparret Manon og Luka Giolbas-Timmermann var med til VM for første gang. Begge stillede op i kata og lavede forrygende præstationer, men desværre blev det ikke til medaljer denne gang. Men ingen tvivl om at begge er godt på vej, og forventningerne til deres præstationer ved EM i oktober er høje.

Jonas Gaarn kæmpede sig til flot bronze i kata. Jonas formåede at holde hovedet koldt, selv om hele puljen måtte gå om pga. en teknisk fejl. Virkelig flot gået af den unge kæmper.

Nikoline Gaarn vandt 2 x sølv med sit hold i holdkumite og rotationskumite. Desværre tabte Nikoline sin individuelle pulje knebent lige inde semifinalerne.

Kumitetalentet Luka Vojinovic tabte desværre sin første kamp i sin individuelle pulje til den senere puljevinder, men vandt senere bronze med sit hold i rotationskumite.

Danmark vandt i alt 14 medaljer.

Publiceret 08 July 2019 14:03