Casper Rytter bragte Hundested på 1-0 med en solid inderside. Foto Thomas Quvang

Casper Rytter bragte Hundested på 1-0 med en solid inderside. Foto Thomas Quvang

Hundested løb tør for krudt

2-0 føringen viste sig endnu en gang som den farligste

Af
Thomas Quvang

Fodbold Hundested havde guldmedaljerne indenfor rækkevidde, da der lørdag eftermiddag blev spillet SM-finale for Serie 1 hold på Hundesteds flotte grønsvær.

Men det blev ved lige og næsten. Hundested første 2-0 indtil et kvarter før tid, men det var gæsterne fra Vordingborg der kunne juble over en 3-2 sejr, da der blev fløjtet af.

"Vi løb tør for ressourcer til sidst", lød det fra assistenttræner Steen Jørgensen, der samtidig anerkendte gæsternes sejr, men som selvfølgelig var ærgerlig over, at det ikke lykkedes at holde 2-0 føringen.

Rytter fra tæt hold

Det var to fremragende mandskaber der giv hinanden et brag af en finale. En velspillet og fair match foran omkring 300 tilskuere.

Og allerede i det 12. minut fik størstedelen af tilskuerne noget at juble over. Et hjørnespark endte hos Casper Rytter der fra tæt hold bragte Hundested foran 1-0. Midtvejs i halvlegen var Casper Rytter tæt på at fordoble føringen, men denne gang fik gæsternes målmand afværget den store chance.

Fra starten af 2. halvleg var billedet nærmest identisk med de første 45 minutter. Et lille overtag til gæsterne, men Hundested havde bestemt også deres momenter.

Og da Nicklas Granzow i det 68. minut headede Hundested på 2-0 efter et hjørnespark, der lignede det en ny SM-triumf for Hundested, der vandt den tilsvarende finale for Serie 2 hold for et års tid siden.

Hattrick på 14 minutter

Gæsternes fysiske overtag kom dog til sin ret i det sidste kvarter, hvor holdets angriber Matthias Drost fik en afgørende hovedrolle.

Først reducerede han til 1-2 da han med en smart vending bragte sig alene med Christian Solhøj og scorede sikkert. I det 83. minut var han på pletten igen, da han efter et par gode kombinationer sendte udligningen i kassen.

Og i kampens aller sidste minut fuldendte han sit hattrick, da han med sit tredie mål på blot 14 minutter satte sejrsmålet i kassen.

Set over hele kampen kan der ikke indvendes noget over Vordingborgs sejr, men det var meget lidt der skulle være gået anderledes undervejs, så var guldet blevet i Hundested.

Det var sæsonen sidste kamp. Nu venter der sommerferie indtil træningsopstart tirsdag 23. juli.

Publiceret 24 June 2019 09:46