Camilla Sinding Larsen og Michelle Andersen stopper effektivt en århusspiller.

Camilla Sinding Larsen og Michelle Andersen stopper effektivt en århusspiller.

En stor mundfuld for 'Sælhundene'

Brødrepar gjorde god figur på sevens-landsholdet

Rugby Hundested kvindelige 'Sælhunde' var lørdag i aktion i den fjerde DM-runde, der afvikles som en seven-a-side turnering.

Ni hold var samlet i Kongens Lyngby, men det blev desværre til fire nederlag og en placering som nr. 8.

Hård pulje

Hundested var i en stærk indledende pulje med CSR/Nanok, Frederiksberg og Århus. I sidste placeringskamp var det Odder, der stod som modstander. Odder havde et par skader, så de lånte spillere fra værtsklubben Exiles, hvilket blev en for stor en mundfuld for 'Sælhundene'.

Amanda Jørgensen, som sidste weekend fik landsholdsdebut, blev desværre skadet i kampen mod Frederiksberg og var ude resten af dagens kampe.

Trods lørdagens hårde medfart, så ser træner Jesper Birthø Andersen fremgang i truppen, som efter lørdagens kampe ligger på en 7. plads i den samlede turnering. Således kunne holdet til lørdagens samling mønstre 12 spillere. Med i den ligning er, at holdet har to højgravide kvinder som efter fødsel måske bliver klar til efterårets sidste to DM-runder, hvilket selvfølgelig vil styrke truppen yderligere.

Fulgte med på telefonen

En af disse er Winnie Møller Svendsen, som ud over at følge sine holdkammerater fra sidelinje også på telefonen fulgte med i sine brødres deltagelse på sevenslandsholdet i den bosniske by Zenica.

Her var både Mads og Christian Hansen med i EM-truppen, der spiller i Trophy-gruppen og skulle forsvare sidste weekends 6. plads.

Holdet måtte se sig placeret som nummer 7 ud af de 12 hold i gruppen denne weekend. Begge spillere gjorde fin figur og scorede bl.a. mod hjemmeholdet Bosnien, der blev besejret 31–17.

Ungdom i kamp

Hundested havde også U/12 og U/14 spillere i Århus, som kæmpede bravt.

U/14 tabte deres kampe, mens U/12 også måtte se sig besejret af Gentofte, Erritsø og Århus, men sluttede af med sejr over Dragør.

Damer og ungdom går nu på sommerpause, men herreholdet slutter foråret af mod Erritsø på udebane på lørdag. Her skulle holdet gerne mønstre i stærkeste opstilling – og derved have god chance for sejr.

Publiceret 24 June 2019 13:30