Tre stolte medaljevindere fra Gladsaxe Cup 2019. Privat foto

Tre stolte medaljevindere fra Gladsaxe Cup 2019. Privat foto

Stærke præstationer på tatamien

Tre gange metal til Halsnæs Karate-Do i Gladsaxe

Karate Der var flere lokale topplaceringer, da Halsnæs Karate-Do i sidste weekend var stærkt repræsenteret ved Gladsaxe Cup.

Det blev til et par lange og begivenhedsrige dage i Gladsaxe, hvor der blev kæmpet i såvel kata (figurøvelser) som kumite (kamp) der var kæmpere på madrassen fra tidlig morgen til hen på aftenen.

Som altid var der solid opbakning til Halsnæs Karate-Do's kæmpere med larmende heppekor i form af forældre og klubkammerater, som til stævnet havde produceret bannere og hjemmebag til de lange dage i hallen.

Mange hårde kampe

Sportsligt blev et par rigtig fine dage for den lokale klub. Aleksander Perkovic kæmpede sig til en flot guldmedalje efter Round Robin (alle mod alle) i kategorien Kumite +84 kilo senior. Her blev det til flere hårde kampe i gruppen, hvor alderspredningen lå fra 18-34 år.

Lærke Ejsing var havnet i en stærk pulje i kumite kadet rækken + 54kg, med meget rutinerede kæmpere, hvoraf flere af dem skal med til det kommende stilarts VM i shotokan karate senere i år. Lærke kæmpede klogt og vandt en super flot sølvmedalje.

Spark til hovedet

Den sidste medalje kæmpede Kimmo Froeshøj sig til i klassen kumite drenge 8 år. Kimmo kæmpede skarpt og lavede flere scoringer med spark til hovedet (3 point). Han kunne være mere end tilfreds med sin præstation, da han forlod tatamien (kampareal) med en flot sølvmedalje om halsen.

Også Halsnæs Karate-Do's øvrige deltagere kæmpede bravt, men det rakte ikke til metal i denne omgang. Nu er alle tilbage i dojoen (træningssalen) og træner til den kommende graduering.

Publiceret 03 June 2019 09:53