Christian Konradsen og holdkammeraterne må en tur ned og vende i Serie 3. Foto Thomas Quvang

Christian Konradsen og holdkammeraterne må en tur ned og vende i Serie 3. Foto Thomas Quvang

FFK rykker ned i Serie 3

Nedrykning for anden sæson i træk efter 0-4 hjemme lørdag eftermiddag

Af
Thomas Quvang

Fodbold "Vi er jo helt med i hele 1. halvleg, drengene viser god moral og det er med oprejst pande og tro på tilværelsen, at vi tager imod Lyngby, men vi må bare sande, at det ikke går vores vej i dette forår".

Assistent træner Niels Lindegaard pakkede ikke noget ind, da der blev evalueret på lørdagens 0-4 nederlag til Lyngby. Et resultat der sender FFK ned i Serie 3. Selv om der endnu resterer to spillerunder, så er det sørgelige facit en realitet.

Skæbnen har været været hård ved FFK i dette forår og lørdagens match var ingen undtagelse. FFK spillede en fin 1. halvleg, kom frem til flere halve chancer, men hvor den sidste aktion kiksede. Lyngby viste klassen ved et enkelt tilfælde, hvor de kombinerede sig igennem på midten og fik scoret halvlegens eneste mål.

Personlige fejl

FFK's forhåbninger om at komme tilbage i kampen led et hurtigt skibbrud i starten af 2. halvleg. To personlige fejl blev prompte straffet og så var hjemmeholdet bagud 0-3. Gæsternes sidste scoring blev på smukkeste vis banket i kassen direkte på frispark, kort før sidste fløjt.

"Set over hele foråret har vi simpelthen givet for meget væk, alle personlige fejl er blevet straffet kontant ved kasse et, ligesom det var tilfældet i lørdags. Nu vil vi prøve, at slutte foråret af med brystkassen fremme, og herefter må vi så en tur ned og vende i Serie 3", lød det fra Niels Lindegaard.

Publiceret 03 June 2019 13:37