Lynæs Barracudas er på hjemmebane i den kommende weekend

Lynæs Barracudas er på hjemmebane i den kommende weekend

Barracudas og WOW-boom

Sejlsportsligaen startede eminent i Lynæs

Sejlsport Med et hav af aktiviteter på Lynæs Havn blev der er i den forgangne weekend afholdt Sejlsportsliga, Lynx-Open i samarbejde med Lynæs Sejl- og Kajakklub.

Vejret var varieret og det gav masser af luft til både sejlere, travaljeroere og surfere.

Den kommende weekend forsættes der med sejlads for 2. division, hvor de lokale helte, Lynæs Barracudas og WOW (Women on Water) Lynæs deltager.

De lokale helte

Lynæs Barracudas har deltaget i Sejlsportsligaens 1. division i fire ud af de fem år som ligaen har eksisteret, men prøver nu kræfter i 2. division, hvor de dermed får 'hjemmebane' i bølgen blå.

Hjemmefordele kan der godt være noget om, men om Lynæs-firkløveret Nuka Hansen, David Corneliussen, Frederik Vedel Heinen og Rune Holbek formår at omsætte det til podiepladser, vil kun tiden vise.

I alt deltager 18 klubber i dette stævne som er det første stævne ud af i alt fire.

WOW boomer også i Halsnæs

Women On Water-konceptet startede i 2018 og har lynhurtigt bredt til et hav af danske sejlklubber rundt i hele landet, Aarhus, København såvel som Lynæs.

WOW er et koncept, med det formål at gøre det attraktiv, nemt og tilgængelig for kvinder at komme på vandet – også selvom de aldrig har sejlet før.

Lynæs har taget konceptet til sig og stiller derfor med båd og besætning i den kommende weekend. Det er Christina Weirum Andersen, Charlotte Scheel, Heidi Olsen, Betina Fuglsang og Lena Hellström der forsvarer de lokale farver.

Siden at den lokale sejlklub erhvervede sig en ny attraktiv J/70-båd, har interessen fra nye sejlere og særligt kvinderne været overvældende. J/70-båden er utrolig populær over hele verden og er en af de mest købte både i disse år.

Klubben rider lige nu med på WOW bølgen, med den nye båd og tilgang af kvinder i klubben. Det er bare WOW!

Publiceret 28 May 2019 00:00