Stolte prisvindere ved Idrættens Dag i Gjethuset. Fra venstre: Johnni Rasmussen og Michael Ingel fra Heros, Daniel Simonsen, Karen Fredgaard og John Majgaard. Foto Jan Stephan

Stolte prisvindere ved Idrættens Dag i Gjethuset. Fra venstre: Johnni Rasmussen og Michael Ingel fra Heros, Daniel Simonsen, Karen Fredgaard og John Majgaard. Foto Jan Stephan

Næsten 300 sportsfolk blev hædret i Gjethuset

Idrættens Dag gjorde et forrygende comeback efter flere års pause

Af
Thomas Quvang

Hædring Jo, det kan godt lade sig gøre, at samle klubber, foreninger, hold og individualister, ledere, frivillige samt pårørende til en aften i idrættens tegn.

Det er den soleklare konklusion efter torsdag aftens hædring af idrætsudøvere i Gjethuset, som dannede en perfekt ramme til Idrættens Dag. Næsten 300 lokale idrætsudøvere modtog et velfortjent skulderklap og et minde om præstationerne i 2018 ved denne festlige aften, hvor også fire ærefulde priser blev overrakt.

Fire prisvindere

Halsnæs Kommunes lederpris blev overrakt af borgmester Steffen Jensen til Hundested Idrætsklubs John Majgaard. Prisen som Årets Klub/Forening gik til hæderkronede Heros og blev overrakt til formand Michael Ingel, og den16-årige bordtennisspiller Daniel Simonsen blev kåret som Årets Talent i Halsnæs og fik fine ord med på vejen af Helle Lunderød, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati.

Aftenens sidste pris, Gulvmåttens Sportspris, blev tildelt Karen Fredgaard fra Asserbo Golf Club. Karen Fredgaard fik en flot buket blomster og en fin check overrakt af Peter Fjeldal og Thomas Quvang fra Halsnæs Avis.

Fornøjelig aften

Det var Halsnæs Idrætsråd i samarbejde med Halsnæs Kommune og Halsnæs Avis der stod for arrangementet. Gjethusets flotte rammer og det sammensatte program gjorde, at såvel idrætsfolk ved bordene på gulvet som pårørende på tilskuerpladserne havde en fornøjelig aften.

Konferencier Peter Fjeldal ledte med humor og sædvanlig lune, såvel aktive som pårørende gennem aftenens program via fremvisning af navne og fotos på det store lærred på scenen.

Og da stemmebåndet skulle have en lille pause halvejs, fik alle muligheden for at opleve en bordtennismatch på scenen mellem to af landets bedste spillere, Daniel Simonsen og Marius Dam som gav prøver på verdens hurtigste spil. Pingpong i Gjethuset var også et hit.

Tilbage for at blive

Hele programmet varede omkring to timer, perfekt varighed til sådan et arrangement, og da de sidste gæster havde forladt Gjethuset kunne Halsnæs Idrætsråd glæde sig over en fin aften:

"Vi er meget glade for den store opbakning til dette arrangement, både fra klubbernes og foreningernes side, men også fra Halsnæs Kommune, Halsnæs Avis og de sponsorer som gerne ville være med. Der var lidt skepsis, da vi fremlagde idéen, at genskabe Idrættens Dag, men sådan en aften som i aften, den giver os troen på, at den årlige hædring af idrætsudøvere er tilbage for at blive", lød det fra Halsnæs Idrætsråds formand Kim Daugbjerg, da lysene i Gjethuset blev slukket torsdag aften.

Publiceret 15 March 2019 10:45