Emil Jakobsen, i blå trikot, kæmpede sig til guld i Kolding

Emil Jakobsen, i blå trikot, kæmpede sig til guld i Kolding

Emil og ren 'Girl-power'

Tre gange guld og to sølv ved årets Kolding Cup

Af
Thomas Quvang

Brydning Heros havde syv deltagere på startlisten, fordelt på fire drenge og tre piger, da årets Kolding Cup blev afviklet i lørdags.

Og traditionen tro var der gode takter fra de lokale atleter som var flittige gæster på medaljeskamlen.

Clara Roejkjaer og Maria Willumsen havde af deres Svenske klub HWT fået fri fra træning, så de kunne stille op for AK Heros til det store stævne der samlede 275 atleter fra otte nationer.

I en klasse for sig

Clara og Maria var på dagen deres modstandere overlegene, de viste begge af deres svenske satsning virkelig bærer frugt og de vandt begge deres vægtklasser i meget overbevisende stil. Mange fra den danske brydeverden kom forbi med kommentaren - "Fy for satan de er blevet gode" - og de har ret, de er i en klasse for sig i Danmark.

Nomi Øbro i 33 kg kæmpede sig til sølv, godt sekunderet af de to super atleter fra Sverige, der i deres skolegang har trænerkursus med på skemaet.

Fight og teknik

Emil Jakobsen var eneste dreng til at betræde det øverste trin på pallen. Emil er efter nogle tunge måneder ved at finde melodien igen, og fik kombineret fight med teknik, så efter fem hårde kampe kunne han igen smage sejrens sødme.

Alexander Øbro måtte se sig slået i finalen af Rasambek Bisultanov, lillebror til EM vinder Rejbek. Mathias Holck havde fem hårde kampe der desværre ikke sikrede en plads på pallen. Villas Christensen var efter tre gode kampe færdig og kunne bruge resten af stævnet til at heppe på klubkammeraterne

Publiceret 21 January 2019 09:14