MS Gulve forsvarer de lokale farver ved E-Secure Cup på lørdag

MS Gulve forsvarer de lokale farver ved E-Secure Cup på lørdag

Indebold i Hundested

20 hold dyster om præmiesum på mere end 15.000 kroner ved E-Secure Cup

Af
Thomas Quvang

Fodbold Flere af landets bedste indendørs fodboldhold stiller hinanden stævne når Hundested Idrætsklub på lørdag er vært for E-Secure Cup i Hundestedhallen.

Det er 4. år i træk at Hundested er vært for seniorstævnet der er en del af Grand Prix Masters serien, hvor de deltagende hold forsøger at tjene point til ranglisten, hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til DM i indebold som afvikles den 19. januar i Grenå.

Udover DM-billetter er der massive præmier at spille om. Således er der 10.000 kroner til stævnets vindende hold mens der er 4.000 kroner i 2. præmie og 1.500 kroner til nummer tre.

Hundested Idrætsklub melder, at der kommer tyve hold, heraf 5-6 lokale, til stævnet som har første fløjt kl. 11 og hvor finalen forventes afviklet omkring kl. 19. Selve programmet bliver i denne uge lagt på HI's hjemmeside - www.hundestedik.dk. Derudover vil der i løbet af stævnedagen blive livestreamet fra kampene og vist på Hundested Idrætsklubs Facebook-side.

Under stævnet holder Hundestedhallen Cafeteria åben og 'Tutten' bliver betjent af Hundested Idrætsklub støtteforening Fodboldens Venner Hundested.

Publiceret 10 January 2019 09:00