Mathias Bahne scorede ti gange i søndagens sejr over bundholdet Freja

Mathias Bahne scorede ti gange i søndagens sejr over bundholdet Freja

Team Arresø buldrer ufortrødent derudaf

Videre i pokalturneringen og tæt på toppen i Kvalrækken

Af
Thomas Quvang

Håndbold "Vi er lidt ramt på skadesfronten efter et lidt tæt program på det seneste, men rent sportsligt og resultatmæssigt, så er det altså godkendt det som drengene præsterer".

Sådan fortæller Thomas N. Thomsen, træner for Team Arresøs bedste håndboldherrer, som udover kampe i Kval-rækken stadig lever i bedste velgående i landspokalturneringen.

Gudrun nedlagt

I netop pokalturneringen overvandt holdet for ganske nylig de 'gamle kendinge' Gudrun, som er et hold bestående af herboende islændinge og som ofte har voldt store problemer med deres enorme fysik.

Denne gang var der dog ikke meget liv i lava'en, Team Arresø vandt en overbevisende sejr på hele 32-23 og sikrede sig adgang til næste runde. Her venter der, efter al sandsynlighed, modstand fra 3. division. Lodtrækningen har i skrivende stund ikke fundet sted.

Kaotisk afslutning

I Kval-rækken er det ligeledes blevet til et par kampe den seneste tid. I topopgøret mod Færoyar blev det til et smerteligt 30-31 nederlag efter en kaotisk afslutning på kampen. Team Arresø førte 30-28 da der manglede 1½ minut af kampen, men reddede sig her to udvisninger a´ to minutter. Det udnyttede færingerne til at score tre gange og sikre sejren.

Der var meget langt hjem fra den kamp, en helt igennem stærk præstation blev ødelagt i de sidste minutter, og efterfølgende fik frustrationer frit løb med et rødt kort til målmand Troels Holst.

Bundhold sat på plads

Senest var Team Arresø søndag eftermiddag på besøg hos rækkens bundhold Freja fra Bellahøj.

Her blev det til den forventede sejr over hjemmeholdet, der stod med et rundt nul i tabellen efter de første fem spillerunder:

"Freja levede op til rollen som bundhold, vi startede med fuld fokus og højt tempo og afgjorde allerede kampen i 1. halvleg. I de sidste tredive minutter falder kadancen lidt og koncentrationen svigter, men sejren er aldrig i fare", sagde Thomas N. Thomsen der på dagen selv fik debut i Kvalrækken, og fejrede det med to kasser fra fløjen i slutfasen.

Team Arresø endte med at vinde opgøret 31-23 og er lige i hælene på topholdene i rækken. Formstærke Mathias Bahne var Arresøs helt store profil med ti mål og i den modsatte ende var Bertram Hansen en fuldgod afløser for Troels Holst der afsonede karantæne.

Holdets næste opgave er tirsdag den 13. november mod Helsingør kl. 20.15 i Frederiksværk hallen.

Publiceret 06 November 2018 00:00