Efter lidt baksen med saksen lykkedes det borgmester Steffen Jensen og klubformand Ilse Corneliussen af klippe snoren til den nye ridehal.

Efter lidt baksen med saksen lykkedes det borgmester Steffen Jensen og klubformand Ilse Corneliussen af klippe snoren til den nye ridehal.

Klubfusion i "lækre rammer"

RIDNING Fusionen af rideklubberne HUR og Slettebjerggaard i Hundested er kommet godt fra start og blev lørdag markeret med snoreklip og indvielse af et spritnyt ridehus på Slettebjerggaard Ridecenter.

I sin indvielsestale kaldte borgmester Steffen Jensen det for nogle "flotte og lækre rammer" og gårdens nye ejer Kaspar Krogh fortalte om det store arbejde med de nye inden- og udendørsfaciliteter - efter godt et halvt års byggeri er en ny ridehal på plads som supplement til det gamle ridehus, og der er nu plads til 48 heste og ponyer i staldene.

LÆS OGSÅ: RIDECENTER I NYE RAMMER

Det er topmoderne rammer sammenlignet med den gamle Gartnergården ved stadion, der før lagde hus til HUR, og formanden for den nye Rideklubben Hundested, Ilse Corneliussen, fortalte blandt om den langstrakte indsats for sammenlægning, der endelig var lykkedes.

Helt tilbage i midt-80'erne var sagen på tale, men der skulle gå ca. 35 år, inden det faldt på plads.

I nogle timer før selve indvielse var ridecentret i fuld aktion med opvisninger og pony-trækture, og det var et arrangement, der trak mange gæster til Slettebjerggaard. /an

Publiceret 02 December 2019 10:34