Kræftens Bekæmpelse lokalafdeling Halsnæs siger frivillige hænder til bl.a. bestyrelsesarbejde

Kræftens Bekæmpelse lokalafdeling Halsnæs siger frivillige hænder til bl.a. bestyrelsesarbejde

Frivillige hænder søges

Kræftens Bekæmpelse lokalafdeling Halsnæs søger frivillige til bestyrelse og events

Af
Thomas Quvang

Opråb "Vores arbejde som frivillige giver mening, og vi arbejder alle mod samme mål, nemlig at færre får kræft, flere overlever kræft og at flere får et bedre liv efter kræft".

Sådan lyder fra Lisa Kofod, formand for Kræftens bekæmpelse lokalafdeling Halsnæs i forbindelse med, at den lokale afdeling søger frivillige hænder til bestyrelsen.

Sociale medier og kommunikation

"Lige nu har vi især brug for dig, der har flair for sociale medier og som har en god evne til at kommunikere på skrift og som har lyst til oplysningsarbejde og forebyggelse. Vi kan også godt bruge frivillige hænder som har lyst til at koordinere eller være praktisk medhjælper ved vores mange forskellige events. Både unge og ældre er velkomne", lyder det endvidere fra Lisa Kofod.

Kræftens Bekæmpelse centralt arrangerer mange forskellige kampagner, f.eks. Lyserød Lørdag, Røgfri Fremtid, ”Skru ned for solen” og meget mere . I Halsnæs deltager bestyrelsen i de opgaver og aktiviteter som der er kræfter og ressourcer til. Bestyrelsens opgave er at være 'tovholder' for de aktiviteter, som der deltages til.

Forskellige opgaver

Ud over kampagnerne har bestyrelsen opgaver vedrørende støtte til patienter og pårørende, Her samarbejdes og holdes møder med netværket af patientforeninger i Halsnæs, politikere, sundhedsafdelingen m.fl.

Hertil er der desuden administrative opgaver, regnskaber, kontakt til aviserne og de sociale medier. Lokalafdelingen har har to gode og arbejdsomme ambassadører og mange frivillige, som også gør et stort stykke arbejde for kræftsagen i Halsnæs.

Se lokalafdelingen an

Er man nysgerrig er man altid velkommen til at se lokalafdelingen an. Bl.a. ved det førstkommende bestyrelsesmøde mandag 6. januar på Frivilligcentret Skjoldborg. Bestyrelsen holder møder omkring seks gange årligt. Lokalforeningens generalforsamling og årsfest foregår 19. februar kl. 16.30 i Sognegården i Melby.

Du kan læse mere om lokalafdelingen på hjemmesiderne: www.cancer-halsnaes.dk og Facebook: Halsnæs lokalforening kræftens bekæmpelse. Hvis ovenstående har fanget interessen for at gøre en forskel, så er man velkommen til at kontakte formand Lisa Kofoed på tlf 22301871 eller cancer.halsnaes@gmail.com.

Publiceret 01 December 2019 00:00