Direktør for Halsnæs Forsyning A/S pr 1. januar Jacob Kaae Lind Nordqvist og bestyrelsesformand Thomas Møller Nielsen. Foto Thomas Quvang

Direktør for Halsnæs Forsyning A/S pr 1. januar Jacob Kaae Lind Nordqvist og bestyrelsesformand Thomas Møller Nielsen. Foto Thomas Quvang

Ny direktør for Halsnæs Forsyning

Jacob Kaae Lind Nordqvist overtager direktørposten fra 1. januar 2020

Af
Thomas Quvang

Nyt Job Der er nu sat navn på, hvem der bliver ny direktør for Halnæs Forsyning.

Således overtager 46-årige Jacob Kaae Lind Nordqvist direktørposten fra 1. januar 2020. Der bliver dog ikke tale om den store flyttedag for Jacob Kaae Lind Nordqvist, siden maj 2019 har han været konstitueret direktør i virksomheden på Havnevej i Frederiksværk.

Jacob Kaae Lind Nordqvist, som kommer fra Hundested, er i forvejen et kendt ansigt i huset, tidligere affaldschef i virksomheden, hvor han har været ansat siden 2014.

Den rette person

"Det er dejligt, at vi nu kan præsentere Jacob Kaae Lind Nordqvist som ny direktør fra årsskiftet, en længere proces har været i gang for at finde den rette person til jobbet, og i et felt af mange ansøgere er jeg rigtig glad for, at den rette mand var i vores eget hus", fortæller bestyrelsesformand for Halsnæs Forsyning A/S Thomas Møller Nielsen.

Halsnæs Forsyning er blandt kommunens ti største virksomheder med omkring 80 ansatte. Virksomheden har dagligt berøring med alle kommunes borgere, varetager og facilitere de næstmest besøgte genbrugspladser i hele Vestforbrændingens 19 ejerskabskommuner, sørger for at vores spildevand nu og i fremtiden sikres miljørigtigt.

Samtidig medvirker Halsnæs Forsyning i absolut forreste linje når der skal indtænkes nye tiltag i klima dagsordenen.

Projekter på dagsorden

Der er således masser af opgaver at tage fat på for den nye direktør og medarbejderstaben, allerede i nærmeste fremtid er der spændende projekter på dagsorden:

"Der venter flere spændende udfordringer fremadrettet", fortæller Jacob Kaae Lind Nordqvist og kommer med et par eksempler:

"Der kommer en ny og meget seriøs affaldsplan mht. til genanvendelse, her bliver der tale om et helt nyt indsamlingssystem. Med hensyn til varmeproduktion, så står vi overfor en omfattende udskiftning af gamle kedler indenfor de kommende fem år. Vi har ligeledes et skarpt øje på den øgede vandmængde fra oven, som udfordrer vores kloaksystem. Drikkevand og vandkvalitet er et stort fokusområde", siger Jacob Kaae Lind Nordqvist og slutter:

”Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for 80 dygtige medarbejdere, og sammen arbejde videre med den bæredygtige dagsorden og være med til at udvikle vores kerneopgaver inden for alle vores forsyningsområder – Varme, Vand, Spildevand og Affald”.

Publiceret 28 November 2019 12:03