Outdoor sauna og vildmarksbad lyder det i tilbuddet fra Store Karl Strandgård.

Outdoor sauna og vildmarksbad lyder det i tilbuddet fra Store Karl Strandgård.

Viking wellness: Magi under åben himmel

Outdoor-sauna og vildmarksbad med udsigt ud over Lynæs Havn

Wellness Store Karl Strandgård, St. Karlsmindevej 86 i Hundested inviterer til gratis outdoor sauna & vildmarksbad onsdag 20. november kl. 19-21.

Det bliver magi under åben himmel, enkelt naturligt autentisk med udsigt ud over Lynæs havn. Der er 12 pladser til denne helt specielle aften, tilmelding foregår via mail: livh@hotmail.dk og er efter 'først til mølle' princippet.

På selve dagen mødes deltagerne udenfor til fælles velkomst ved værterne Linda van Hauen og Mads Herman. Mens saunaen varmes op, går deltagerne en lille tur i området, hvor sanserne bruges og naturen fornemmes.

Fra varme til kulde

Herefter introduktion til sauna og saunagus samt brugen af naturlige dufts olier. Derefter nedkøling i den friske luft eller i havet. I sauna og derefter nedkøling foregår tre gange for at opleve den ultimative oplevelse i hele kroppen når man går fra varme til kulde.

Undervejs serveres frisk vand med mynte dyrket på gården. Efter sidste tur i saunaen inviteres deltagerne i det varme vildmarksbad. Som afslutning på Viking wellness guides alle ind i roen og nærværet med en stille og naturlig meditation, siddende med den smukkeste udsigt til Lynæs havn og Isefjorden.

Lyder det som noget for dig, din kæreste eller ven/veninde så tøv ikke, men tilmeld jer nu, der er begrænset pladser og i bliver blandt de første til at få denne oplevelse

Publiceret 14 November 2019 09:22