Frontalt sammenstød

Ulykke Tirsdag blev en ung bilist fra Frederiksværk involveret i en alvorlig trafikulykke i Hillerød.

Kl. 15.54 blev der anmeldt en færdselsulykke på Isterødvejen cirka 500 meter nord for tilkørslen til Overdrevsvejen. Her kørte en 55-årig mandlig bilist fra Frederikssund i sydøstlig retning, mens en 19-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk kørte i nordvestlig retning, og bag hende kørte en 45-årig mandlig bilist fra Hillerød ligeledes i nordvestlig retning.

Ifølge vidneberetninger drejede den 55-årige af uvisse årsager over i den modsatte kørebane, hvor han i første omgang påkørte siden af den 19-åriges bil, inden han kørte frontalt sammen med bilen ført af den 45-årige, der afgik ved døden i forbindelse med færdselsulykken.

Den 55-årige blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen, ligesom en 49-årig kvindelig bilist fra Helsinge, der befandt sig i et køretøj bag den 45-årige, og som havde påkørt den 45-åriges bil bagfra, ligeledes blev kørt til kontrol.

Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver på flere af parterne, og der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogen i sagen, men dette kan ændre sig i forbindelse med den videre sagsbehandling, skriver politiet i døgnrapporten.

Publiceret 14 November 2019 11:06