"Vi vil kaste os ud i nye projekter," fortæller Goran og Denis Vrzogic.

Antirust-brødre vil stoppe på toppen

NYE PLANER Det lokale Dinitrol-center, Anti-Rust Frederiksværk, har på ny fået topkarakter i Teknologisk Instituts (TI) kvalitetskontrolordning for rustbeskyttelsescentre: For 13. gang er brødrene Goran og Denis Vrzogic gået fejlfrit igennem alle rustkontrollerne, og det kan være sidste gang, at de opnår den hæder som indehavere af det lokale Dinitrol-center.

"Vi ønsker at stoppe på toppen og vil kaste os ud i nye projekter," fortæller de to og tilføjer:

"Det er snart 20 år siden, vi startede her på Hanehovedvej 54, og dengang var vi helt unge, så hvis vi skal nå at prøve andre ting af, er det ved at være nu. Derfor har vi taget den beslutning at stoppe, når den helt rigtige efterfølger er fundet. Der er ingen panik på, og det sker ikke lige med det samme, men efter vi tog beslutningen i sommer, er det jo begyndt at rygtes."

Goran og Denis Vrzogics plan er at finde nogle nye folk til at overtage Dinitrol-centret: ”Men det er meget vigtigt for os, at det er nye folk med interesse i at opretholde den høje kvalitet, vi har stået for år efter år."

Reaktioner

Der har været henvendelser om overtagelse, men Antirust-brødrene har indtil videre tilladt sig at være kritiske: "Vi har god tid, for vi stopper ikke imorgen eller næste måned men måske først om et år, når den helt rigtige arvtager er på plads. Det kræver lidt tålmodighed."

Goran og Denis Vrzogic fortæller, at kunder allerede har hørt om planerne, hvilket har fået telefonerne til at kime ekstra meget.

"Folk har reageret, og vi må gang på gang fortælle, at vores afhændelse af Dinitrol-centret altså ikke sker lige med det samme. Vi er altså ikke i panik for en hurtig afhændelse, og der er masser af bokkninger de næste mange måneder. Dog ville det være rart en afklaring inden for de nærmeste måneder eller i løbet af 2020, så vi kan komme videre med de nye planer, som ikke kan røbes endnu," melder Antirust-brødrene.

13. fejlfri år i træk

Inden længe får de endnu et bevis på fejlfrie rustbehandlinger som led i TI's VKO-R kontrolordning, der indebærer at Teknologisk Institut aflægger centeret anmeldte og uanmeldte besøg for at gennemføre kvalitetskontrol på tilfældigt udvalgte biler, som centeret har behandlet. Ved det anmeldte besøg indkalder Teknologisk Institut typisk 4-6 biler som centeret har behandlet inden for det sidste halve år, og ved uanmeldte besøg kvalitetstjekkes dagsproduktionen på centeret, foruden kontrol af, at optagelseskriterierne i ’Teknisk Protokol ’fortsat efterleves på centeret.

Kontrollen omfatter op til 30 vigtige punkter på hver enkelt bil, som alle har væsentlig betydning for kvaliteten af det udførte rustbeskyttelsesarbejde. I forbindelse med opgørelsen af udførte stikprøvekontroller udført i 2019, har det vist sig at alle centre klarer sig godt igennem og kan præstere et højt og ensartet kvalitetsniveau.

“Det fremgår også, at Anti-Rust Frederiksværk som det eneste af de 93 tilsluttede rustbeskyttelsescentre i VKO-R ordningen, har klaret sig gennem stikprøvekontroller i de seneste 13 år uden fejl eller mangler ved de stikprøvekontrollerede biler. Hver dag arbejder vi på at lave fejlfrit arbejde, og selv om vi har lavet rustbeskyttelse i mange år, har vi stadig sommerfugle i maven, når der er kontrolbesøg. Selv en lille 'helligdag' i laget af rustbeskyttelse kan betyde anmærkninger,” lyder det fra brødrene Vrzogic, som nu krydser fingre for, at en efterfølger kan videreføre rustbeskyttelsescentret med en høj standard.

an

Publiceret 12 November 2019 09:56