Halsnæs Bogfest videre skæbne afgøres 25. november på en ekstraordinær generalforsamling i

Halsnæs Bogfest videre skæbne afgøres 25. november på en ekstraordinær generalforsamling i "Halsnæs Bogfest Venner". Arkivfoto fra 2018.

Bogfest på dagsordenen

HALSNÆS De seneste to år har der været afholdt Halsnæs Bogfest på biblioteket i Frederiksværk, med forfatteroplæg, udstillinger og andre litterære arrangementer. Men i år er der ikke planlagt nogen bogfest - og måske har der været Halsnæs Bogfest for sidste gang.

Det kan meget vel blive resultatet af en ekstraordinær generalforsamling, som foreningen Halsnæs Bogfest Venner har indkaldt til på Frederiksværk Bibliotek mandag 25. november kl. 17. På dagsordenen er kun et punkt: "Beslutning vedrørende Halsnæs Bogfests videre skæbne".

Halsnæs Bogfest blev sat i søen af lokale kulturelle ildsjæle i 2017 i samarbejde med Halsnæs Bibliotekerne. Siden da har de lokale biblioteker været ramt af kommunale besparelser og flere personaleafgange. Således er de to biblioteksmedarbejdere, som har været mest involveret i Halsnæs Bogfest, ikke længere ansat på Halsnæs Bibliotekerne.

På den baggrund ønsker bestyrelsen for Halsnæs Bogfest Venner nu at evaluere og diskutere bogfestens fremtid på en ekstraordinær generalforsamling.

kil@lokalavisen.dk

Publiceret 07 November 2019 09:07