Området omkring Mølledammen i Frederiksværk er i fokus. Arkivfoto fra Kanalfestivalen

Området omkring Mølledammen i Frederiksværk er i fokus. Arkivfoto fra Kanalfestivalen

Stålsat By: "Brug din indflydelse"

BYPROJEKT Torsdag aften er byprojktet ved Mølledammen på dagsordenen i Gjethuset, og foreningen By og Land opfordrer borgerne til at møde op og være med til at præge fremtidens Frederiksværk.

Foreningens formand er klar med et indspark om den legeplads, der indgår i planerne: ”Funktionelt er det en dårlig idé at placere en legeplads på det lille hjørne lige ud til de to stærkt befærdede veje Nørregade og nedkørslen til biblioteket”, siger Jørgen Lassen, forud for borgermødet om indretning af området ved Mølledammen torsdag den 7. november kl. 18 i Gjethuset.

”Blandt andet derfor er det meget vigtigt, at borgerne møder op og giver deres mening til kende på borgermødet. Brug din indflydelse. Æstetisk set er det også en dårlig idé med en legeplads på det historisk set vigtigste område i byen med udsigt til Gjethuset, slusen, kanalen, Arsenalet, Frederiksværk Hotel og Palæet. Det vil være meget bedre at placere legepladsen på den kedelige skrå plæne ned mod biblioteket”, fortsætter foreningsformand Jørgen Lassen.

Inden borgermødet kan børnene fra kl. 16 tegne, klippe eller bygge deres drømmested i Frederiksværk i Lego, mens forældrene udveksler idéer om, hvordan Frederiksværk kan blive en endnu bedre børneby. Og fra 17:30-18 serveres der suppe og pølsehorn.

Tilmelding til spisningen kan ske her: https://halsnaes.nemtilmeld.dk/44/

Publiceret 06 November 2019 11:32