Manu Vision behandling byder bl.a. på massage af muskler og bevægelse af led.

Manu Vision behandling byder bl.a. på massage af muskler og bevægelse af led.

Rundtur i Den gamle gård

Af
Thomas Quvang

Wellness "Jeg er selvfølgelig lidt spændt på hvad de finder på hver især, men jeg håber da at jeg er en 'brand new woman' når jeg er færdig"

Der ventede 39-årige Maiken Dyhl Kristoffersen fra Frederiksværk en fredag eftermiddag, sådan lidt udover normalen. Som specielt udvalgt var Majken igennem tre forskellige behandlinger i Den Gamle Gård i Kirkegade i Frederiksværk.

Først en tur i 'stolen' hos Klinik Rosenberg, hvor Henriette Rosenberg gav fødderne en behandling. Negle, neglebånd, hård hud kom under Henriette Rosenbergs kyndige hånd.

Efter tre kvarters behandling gik turen videre ind til 'naboen' Lars Kristoffersen og en times kropsterapi - Manu Vision behandling. En behandlingsform rettet mod fysiske og mentale spændinger. Massage af muskler, bevægelse af led, pulserende bevægelser, zoneterapi, stræk og akupressur.

All-over ro i kroppen

"Det var en mega-fed oplevelse, og jeg har svært ved at finde det præcise ord for det. Jeg følte en total 'all-over' ro i kroppen bagefter", fortæller Maiken og fortsætter:

"Lars havde enorm fokus på mit åndedræt, og selv om jeg var 100% tilstede, følte jeg flere gange, at jeg var ved at falde hen. Det var virkelig behageligt, at være nærmest totalt koblet fra, det er ikke sidste gang for mit vedkommende".

Som afslutning på fredagens rundtur ventede en times fodmassage i Klinik Den gamle gård hos Bettina Kainulainen. Nærmest en time i drømmeland for Maiken Dyhl Kristoffersen:

"Efterfølgende har jeg sovet rigtig godt og har følt en enorm ro i kroppen. En meget dejlig oplevelse", slutter Maiken Dyhl Kristoffersen.

Publiceret 06 November 2019 08:54