Politiet massivt til stede i Frederiksværk tirsdag eftermiddag. Videograb local eyes

Politiet massivt til stede i Frederiksværk tirsdag eftermiddag. Videograb local eyes

Mand uden for livsfare efter knivstikkeri

VOLD Nordsjællands Politi var tirsdag fra ca. kl. 16 massivt til stede i Frederiksværk midtby, efter at en 21-årig mand havde været udsat for en 'voldshandling', der senere viste sig at være knivstikkeri.

Han blev kørt til behandling for stiklæsioner, oplyste Nordsjællands Politi, og der opstod forlydender om, at den unge mand kunne være i livsfare. Det var han ikke, og der var heller ikke tale om kritisk tilstand, meddelte politiet først på aftenen.

Området omkring Fitness World i Bagerstræde var afspærret flere timer, mens tekniske spor blev sikret, hundepatruljer søgte i området og politiet talte med vidner på stedet, lige som fitnesscenter og p-plads blev gennemsøgt for evt. spor.

Gerningsmand og -våben var forsvundet, og motivet for overfaldet er der endnu ikke kommet oplysninger om.

Opdateret fra politiets døgnrapport:

Tirsdag kl. 15.41 blev det anmeldt, at en mand netop var blevet stukket med kniv på parkeringspladsen mellem Gjethuset og Fitness World.

Flere patruljer blev sendt til stedet, ligesom en ambulance også kørte dertil. Her blev den forurettede, en 21-årig mand fra det nordlige Nordsjælland, i første omgang behandlet for et knivstik på stedet, inden han blev kørt på hospitalet for yderligere behandling.

Den indledende efterforskning tyder på, at kontroversen bunder i en privat konflikt, og Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Publiceret 16 October 2019 10:52