Frederiksværk Gymnasium & HF indbyder til kinesisk kulturaften i kantinen

Frederiksværk Gymnasium & HF indbyder til kinesisk kulturaften i kantinen

Kinesisk kulturaften på gymnasiet

Mød Vivian som bl.a. underviser i kinesisk sprog og kultur

Kina Frederiksværk Gymansium & HF byder indenfor til en aften med kinesiske Vivian, som er leder af Confucius-projektet, som gymnasiet samarbejder med.

Det foregår onsdag 23. oktober kl. 19.30-21.30 i gymnasiets kantine. Arrangementet er gratis, men tilmelding via mail: post@fvgh.dk.

Master Class

Kom og hør om gymnasiets mangeårige samarbejde med den kinesiske skole Tianjin College of Commerce (TCC) samt det nye tiltag Confucius-projektet, med bla. en Master Class, hvor den kinesiske lærer Vivian underviser skolens elever i kinesisk sprog og kultur.

Denne aften kan man få en præsentation af gymnasiets samarbejdsskole TCC og høre om Confucius og kinesisk kultur samt prøve kræfter med de kinesiske skrifttegn og papirklip.

Månedlangt besøg

Den kinesiske kulturaften kommer i forlængelse af, Frederiksværk Gymnasium & HF netop har haft et månedlangt besøg af 11 kinesiske elever samt en lærer i forbindelse med årets sommerskole. Et rigtig fint besøg, hvor de kinesiske gæster en del af tiden var privat indkvarteret hos skolens elevers familier, og hvor mange nye venskaber opstod.

Vi har netop haft besøg i en måned af 11 kinesiske elever samt en lærer i forbindelse med årets sommerskole. En del af tiden var de privat indkvarteret hos skolens elevers familier og mange nye venskaber opstod.

Publiceret 10 October 2019 14:30