"Det ser fint ud," konstateterede direktør Carsten Smidt efter mandagens besøg i Forsyningstilsynets kommende domicil.

Forsyningstilsynet flytter ind før jul

Mandag formiddag ankom en bus med medarbejdere fra Forsyningstilsynet til Torvet i Frederiksværk, hvor ansatte i samlet flok kunne tage deres kommende arbejdsplads i øjesyn for første gang:

En del af de tidligere sygehusbygninger skal fra 16. december huse forsyningssektorens 'vagthund', Forsyningstilsynet.

Udflytningen fra Valby til Frederiksværk blev besluttet af den tidligere regering for mere end 1½ år siden, og siden er en del af det gamle hospital overtaget af staten og derefter renoveret.

Forsyningstilsynet flytter ind i det nyrenoverede domicil "hen over en weekend", og de 100 medarbejdere har første arbejdsdag i Frederiksværk 16. december, melder direktør Carsten Smidt.

"Der er plads til alle, indretningen er på plads, og lokalerne ser fine ud. Medarbejderstaben er primært jurister og økonomer, samfundsvidenskabelige medarbejdere, og en lille smule på ingeniørsiden også. Det er typisk sagsbehandlingsarbejde, vi sidder med i forhold til tilsyn og regulering af forsyningsformer som el, varme og naturgas," forklarer direktøren om nogle af tilsynets arbejdsområder.

Han tilføjer, at medarbejderne overvejende er bosat i Nordsjælland eller i Storkøbenhavn og vil pendle til daglig: "Men nogle har måske gået med flytteplaner."

Kommunikationsrådgiver Jacob Klok er allerede flyttet til Halsnæs og blev lyn-engageret til en rolle i Støbeskeens næste forestilling.

Kommunikationsrådgiver Jacob Klok er allerede flyttet til Halsnæs og blev lyn-engageret til en rolle i Støbeskeens næste forestilling.

Rådgiver er flyttet til byen

Kommunikationsrådgiver Jacob Klok er "flyttet i forvejen" og bor nu til leje i Frederiksværk.

"Da jeg søgte jobbet, var jeg godt klar over, at arbejdspladsen skulle flytte her til Frederiksværk, hvilket jeg så som en god mulighed, da jeg er fleksibel i forhold til bosætning. Jeg er kommet til en by med nogle nye spændende muligheder," siger Jacob Klok, som allerede har involveret sig i teaterforeningen Støbeskeen.

"Jeg besøgte Støbeskeen og fik straks en rolle i Et Dukkehjem med premiere 7. november, så nu bruger jeg en del af fritiden på at øve replikker før den store premiere. Det er jo lige om lidt," slutter han med et smil.

Publiceret 07 October 2019 19:00