Kathrine Heiberg fra Reteam fortæller om stor interesse for undersøgelsen om Nordcentret.

Kathrine Heiberg fra Reteam fortæller om stor interesse for undersøgelsen om Nordcentret.

900 svar: Undersøgelse om Nordcentret fortsætter

Mange har svaret på spørgsmål om centrets fremtid - og der er stadig chance for at deltage i undersøgelsen

UNDERSØGELSE Nordcentret i Frederiksværk har fået nye ejere, og der er allerede lagt planer for en omdannelse af bygningen og dens indretning.

Indtil nu har 900 personer svaret i forbindelse med interviews på gaden og via et internetlink.

Siden sidste uge har Kathrine Heiberg fra konsulentfirmaet Reteam været på gader og stræder for at gennemføre en undersøgelse om bl.a. kunders syn på centret nu og i fremtiden.

"Det er gået over al forventning. Vi rundede 400 personlige interviews til Kanalfestivalen, og i ugen op til har vi interviewet mennesker i Nordcentret, på gågaden og ved Kvickly om, hvad de synes om Nordcentret og Frederiksværk, spurgt dem hvad de kunne tænke sig, at vi skal gøre med Nordcentret. Desuden har ca. 500 indtil nu besvaret på internettet," fortæller Kathrine Heiberg, og hun fortsætter:

"Vi er blevet fint modtaget, når vi har været rundt i byen. Mange har ideer og synspunkter. Nogle synes, at man skal bygge centret ud, nogle vil male det om, andre vil gerne have en restaurant. Rigtig mange synes, at Frederiksværk er en smuk og hyggelig by og at det er godt, at der er mange lokale butikker, samtidig med at det ikke er for stort."

Der er fortsat chance for at deltage i undersøgelsen frem til søndag 15/9 ved at klikke på dette LINK med spørgsmål om eksempelvis centret, indkøbsvaner og personlige ønsker om nye butikker.

Resultatet af undersøgelsen skulle være klar om ca. 1½ måned. /an

Publiceret 12 September 2019 10:25