Kronprinseparrets fire børn blev foreviget foran busten af Knud Rasmussen. Foto Det Danske Kongehus

Kronprinseparrets fire børn blev foreviget foran busten af Knud Rasmussen. Foto Det Danske Kongehus

Royalt besøg i Hundested

Kronprinseparret og deres fire børn besøgte Hundested mandag eftermiddag

Af
Thomas Quvang

Royalt besøg "Igen i år har vi taget vores fire børn med på eventyr i Danmark med Kongeskibet Dannebrog. I dag prøvede vi kræfter med at puste glas på det arbejdende værksted Backhaus-Brown & Glassmedjen, og så besøgte vi også snedkerværkstedet Egeværk. Vi var også forbi polarforskeren Knud Rasmussens hjem. Ham kunne min mand fortælle mange historier om til børnene. Det var en dejlig dag"

Sådan lyder opslaget, underskrevet 'H.K.H. Kronprissesen, på kongehusets Instagram og Facebook profiler, efter kronprinseparret, deres børn og hund, mandag eftermiddag besøgte Hundested.

Allerede mandag morgen var der flere borgere i Hundested som observerede Kongeskibet Dannebrog kom sejlende, men der var så godt som ingen der vidste, at Hundested fik royalt besøg denne dag. Besøget var da også helt uofficielt og af privat karakter.

"Tak for besøget"

"Interesseret, lyttende og søde mennesker. Vi fik besøg af Kronprinsfamilien på værkstedet i går. Vi siger tak for besøget", lyder det efterfølgende på Mette Bentzen's Facebook profil.

Mette Bentzen fra Egeværk var blandt dem der fik royale gæster. Også glaspusterne Backhaus-Brown havde besøg, og på de billeder som kronprisesse Mary har lagt på kongehuset Instagram og Facebook profiler, ses Prins Christian og Prinsesse Isabella forsøge sig med glaspusteriets svære kunst.

Også Knud Rasmussens Hus blev besøgt, her blev prins Vincent og og prinsesse Josephine sammen med hunden Grace foreviget foran polarforskerens hus.

Mandag sidst på eftermiddagen vendte kronprinseparret tilbage til Kongeskibet Dannebrog, og fortsatte deres eventyr rundt i landet.

Publiceret 07 August 2019 10:00