Hvis vejret er til det kan man se Liseleje fra oven hele lørdagen

Hvis vejret er til det kan man se Liseleje fra oven hele lørdagen

Uge 30: En festlig uge for hele familien

Et festfyrværkeri af aktiviteter i badebyen Liseleje

Af
Thomas Quvang

Uge 30 Traditionen tro vil Liseleje stå på den anden ende i den kommende uge.

Således byder uge 30 - lige midt i sommerferien - på et kæmpe udvalg af spændende aktiviteter for hele familien i Liseleje

Her er simpelthen tilbud og arrangementer for enhver smag og aldersgruppe i sommervarmen, fordelt over alle ugens dage, fra morgen til aften. Mens disse linier skrives lægges den sidste hånd på ugens program, og en ting er sikkert – der bliver masser at vælge imellem.

Alsidigt program

Er man morgenmenneske og vil starte dagen med et godt stræk, så er der hver morgen yoga på stranden fra kl. 8.30. Er man mere til skattejagt, så er der hver dag mulighed for at finde skatten gennem en eventyrlig rejse via byens gamle veje og stier. Og som tidligere år er der fem dages drageværksted.

Ugen byder ligeldes på skovbadning, to dages introduktion og petanque-spil afsluttende med en turnering over to dage, onsdag og torsdag ved Torvet. Der er ponyridning, og er man frisk på at rykke lidt med brikkerne byder ugen tillige på en backgammonturnering samt en Liseleje-quiz.

Ligeledes skal der males, her er arrangementer for børn og workshops for voksne. Og traditionen tro er der også konkurrence i den ædle bagekunst, det foregår torsdag i teltet på festivalpladsen. Det er den samme festivalplads som fredag aften danner rammen om ’Danmark Dejligst’ – koncert med bl.a. Moonjam samt Zididada.

Helikopter og beach-soccer

Hele ugen sluttes af lørdag, hvor der - hvis vejret holder, bliver mulighed for at opleve Liseleje lidt fra oven. Således arrangeres der helikopterflyvning fra den store P-plads ved stranden.

Og på stranden skal pulsen i vejret som et fint punktum på ugen, når det traditionsrige beach-soccer stævnes Liseleje Cup afvikles i strandsandet heloe dagen.

Der er ligeledes mulighed for at opleve Liseleje lidt for oven, når der hele tirsdagen arrangeres helikopterflyvning fra den store P-Plads ved stranden.

Ovennævnte er blot et lille udpluk af alle ugens aktiviteter – det er bare at springe ud.

Publiceret 16 July 2019 12:33