Lynæs Havn er i fokus i ny Go North-film. Videograb

Lynæs Havn er i fokus i ny Go North-film. Videograb

Se filmen: Go North er kommet til Halsnæs

FILM Gennem et par år har den lokale filmmand Ketil Teisen arbejdet med Go North-rejsefilm i Norge, hvilket bliver vist på danske DK4 og flere norske tv-kanaler, men nu har Ketil igen sat fokus hjemlige himmelstrøg og har præsenteret en ny film om Lynæs Havn i Go North-serien.

SE HER: VIDEO

"Filmen beskriver årets gang i Lynæs Havn, så der er lidt fra alle årstider, men først og fremmest er historien fortalt af dem, der arbejder på havnen, og dem der besøger og bruger havnen. Med Go North-serien vil jeg gerne fokusere på oversete perler og give en indsigt i, hvad man kan opleve, og desuden formidle passionen og dedikationen omkring stedet," fortæller Ketil Teisen, Lynæs.

Flere film er på vej, bl.a. fra Samsø, Thyborøn og Tønder/Rømø, men den lokale filmmand har også forsøgt at få en Frederiksværkfilm i stand - indtil videre forgæves: "Det foregår gennem crowdfunding, hvor eksempelvis virksomheder giver penge i puljen på i alt 50.000 kroner, og det plejer at tage et par uger at få alle aftaler på plads. I Frederiksværk har jeg prøvet et par gange uden held, men det vil måske endelig lykkes her i kanalens jubilæumsår?" spørger Ketil Teisen, som endnu mangler at få en håndfuld aftaler på plads, inden projektet kan sættes i gang. /an

Ketil har tidligere lavet film om Halsnæs Avis. Arkivfoto

Ketil har tidligere lavet film om Halsnæs Avis. Arkivfoto

Publiceret 10 July 2019 11:47