Nye festivalarrangører i Lynæs. Foto: Morten Kay

Nye festivalarrangører i Lynæs. Foto: Morten Kay

Festival i vandkanten

LYST Festival i Lynæs 2.-3. august

EVENT "Har du LYST til et dejligt sommerminde, som indbefatter bare tæer, mad på bål, kolde sommerdrinks i vandkanten og dejlige børneevents - så skal du tage et smut til Lynæs 2.-3. august, hvor LYST Festival for første gang vil slå dørene op," fortæller veninderne Nynne og Christina, der fik festival-ideerne og senere har fået Jeppe og Johan fra Lynæs Surfcenter med på projektet.

Nynne og Christina har mødt hinanden i TV-branchen: Nynne som produktionsleder på DR og Christina som freelance indspilningsleder og musiker. De sidste mange år har de haft en fælles drøm om at arbejdsliv og hobbyprojekter kunne gå hånd i hånd, så da Nynne en dag slæbte Christina med til Hundested for at vise, hvor hun er opvokset, var der ingen tvivl: De skulle sammen lave en festival med "musik og mad over bål i vandkanten".

"Heldigvis ville Jeppe og Johan meget gerne med på denne rejse, og rammerne for festivalen vil derfor foregå hos Lynæs Surfcenter på den grønne plads ud mod havet. Vi vil skabe et sted med plads til store og små, et sted som kan danne dejlige rammer for det lokale sammenhold og muligheden for at vise Lynæs frem fra sin bedste side," forklarer festivalarrangørerne.

Firkløveret vil de kommende uger udvikle videre på konceptet med musik på strandscenen med lokale bands, vækstlagsmusik og velkendte navne, i den gamle købmandsgård indrettes mini-designermarked, og desuden skal der være underholdning og aktiviteter for børnene./an

DER ER MERE OM FESTIVALEN HER

Publiceret 25 June 2019 19:30