De rigtige mænd folder sig ud Grundlovsdag med start kl. 19. Arkivfoto

De rigtige mænd folder sig ud Grundlovsdag med start kl. 19. Arkivfoto

Rigtige mænd: Risiko for våde sko

Sidste tilmelding til årets Rigtige Mænd-løb er lige om hjørnet

Af
Thomas Quvang

Fars Dag "Lige nu er vi på omkring 25 tilmeldte hold, men jeg håber da at vi kommer op på den anden side af 30, så vi bliver ligeså mange som sidste år".

Kurt Brun Kristensen, Formand for Frederiksværk Firma Idræt, som arrangerer Rigtige Mænd Løbet, opfordrer de friske mandfolk til at trimme løbeskoene og få smurt kæden på den gamle 'havelåge'. Den sidste tilmeldingsfrist til det sjove arrangement Grundlovsdag nærmer sig med hastige skridt.

Stjerneløb

"Tilmeldingsfristen er netop blevet rykket til den 4. juni og foregår via Sportstiming.dk, så det er ved at være op over", lyder det endvidere fra Kurt Brun Kristensen.

Som de foregående år foregår Rigtige Mænd løbet med udgangspunkt fra plænen ved Syrevej/Krudtværksalléen, herfra sendes holdene afsted på et stjerneløb med syv forskellige indlagte poster/opgaver. På hvert hold er der tre mandfolk der udover 'rugbrødsmotoren' har to cykler som hjælperedskab.

Mændenes kamp mod elementerne

"Alle opgaver ligger placeret tæt på centrum, så der er en oplagt mulighed for tilskuere til at overvære mændenes kamp mod elementerne. Samtidig kan man jo så lige sætte sit kryds, valglokalet ligger jo lige ved siden af", siger Kurt Brun Kristensen, som af gode grunde ikke kan afsløre løbets forskellige opgaver, men som alligevel er lidt gådefuld:

"Det bliver ikke en campingtur deltagerne skal ud på, men der dog stor risiko for, at nogle får sig en våd sok eller et par våde sko. En ting er sikkert det bliver morsomt, både for tilskuere og deltagere", slutter Kurt Brun Kristensen.

Publiceret 30 May 2019 00:00