Fabrikschef Martin Thomsen (t.v.) viste Nick Hækkerup fra Socialdemokratiet rundt på Mille Food, som eksporterer modermælkserstatning til Kina. Foto: Jan Stephan

Fabrikschef Martin Thomsen (t.v.) viste Nick Hækkerup fra Socialdemokratiet rundt på Mille Food, som eksporterer modermælkserstatning til Kina. Foto: Jan Stephan

Hækkerup gæstede Mille

Socialdemokratisk profil vist rundt på Mille Food i Hundested

FV19 En travl valgkamp var ingen hindring, da Socialdemokratiets største profil i Nordsjælland, tidl. minister Nick Hækkerup, mandag lagde vejen forbi hos Mille Food, der producerer og eksporterer modermælkserstatning til Kina.

Her fik Nick Hækkerup et indblik i, hvad der skaber arbejdspladser, og hvordan man får banket en virksomhed op i et positivt samspil myndigheder og lokalsamfundet. På fabrikken i Hundested beskæftiger Mille Food ca. 60 medarbejdere og omsætter for ca. 300 mio. kr. årligt.

”Det er vigtigt for mig at vide, hvad der rører sig ude i virkeligheden, når vi skal træffe beslutninger på Christiansborg. Sådan et besøg giver mig en god fornemmelse af, hvad virksomhederne har brug for og hvor de ser problemer. F.eks. er jeg her blevet bekræftet i, at vi skal have løst problemerne med Kregme-rundkørslen og forlængelse af motorvejen til Hillerød. Det er vigtigt for en virksomhed som Mille Food”, sagde Nick Hækkerup efter rundvisningen.

Fabrikschef og CFO i Mille Food, Martin Thomsen, stod for rundvisningen og samtalen med Nick Hækkerup. Thomsen gav udtryk for tilfredshed med den behandling og service, som man har oplevet fra kommunal side i forbindelse med etablering og drift af virksomheden: "Det handler om hurtig information, tæt dialog og kun et minimum af bureaukrati, når man skal søge tilladelser til forskellige ting."

”Det er også meget nyttigt for mig at kende det gode eksempel på, at en privat virksomhed og kommunen spiller godt sammen. ”, lød det fra Nick Hækkerup, mens hans hilste på ledelsen og medarbejderne i Hundested.

Mille Food udvider snart med endnu en fabrik. Den bliver placeret i Roskilde og får ca. 100 medarbejdere.

Kilde: Pressemedd.

Publiceret 27 May 2019 12:41