MLI-formand Kim Daugbjerg og borgmester Steffen Jensen tager i fællesskab det første spadestik til udbygningen af MLI's klubhus. Foto Thomas Quvang

MLI-formand Kim Daugbjerg og borgmester Steffen Jensen tager i fællesskab det første spadestik til udbygningen af MLI's klubhus. Foto Thomas Quvang

Første spadestik til udvidelse af klubhus

Mere end ti års tålmodig venten er slut i Melby-Liseleje IF

Af
Thomas Quvang

Klubhus "Nu kan det ikke gå galt", lød det med et smil om læben, da MLI-formand Kim Daugbjerg onsdag eftermiddag bød velkommen på Melby Stadion.

Føljetonen om MLI's klubhus har været hård og langvarig, som en boksekamp over 10-12 hårde omgange (år). Men nu er alle de indledende manøvrer forbi, onsdag kl. 16 kunne Kim Daugbjerg og borgmester Steffen Jensen i fællesskab tage det første spadestik, til den så længe ventede renovering og udbyggelse af klubhuset i Melby:

Tålmodighed på prøve

"Det er ikke nogen hemmelighed, at godkendelsen af byggeriet har været kringlet, men jeg er glad for at vi har fået løst de problemer, vi er stødt på undervejs, jeg er glad for de løsninger, vi i fællessklab er kommet frem til", lød det bl.a. fra Steffen Jensen.

"Jeg ved det har været en lang proces, at få gang i byggeriet, og jeg ved at jeres tålmodighed undervejs har været sat på prøver", lød det endvidere fra borgmesteren som i samme moment påpegede det sociale aspekt:

"Siden 2007 har MLI næsten femdoblet antallet af medlemmer, det er en dejlig og positiv tendens, det betyder at flere borgere i Halsnæs snører fodboldstøvlerne og dyrker mere motion. Jeg håber, at det nye klubhus kan samle foreningen endnu mere, og at klubhuset bliver et fedt sted at være for børn, unge og voksne", sagde Steffen Jensen.

Positivt indstillede

Også Helle Lunderød, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati, fremhævede tålmodigheden i MLI:

"I har ventet tålmodigt i mere end ti år på at nå frem til denne dag. Vedholdende engagerede og arbejdsomme har i været, og ikke mindst positivt indstillet. Nu er det lykkedes, så vi i dag kan tage spadestik til renovering, så der bliver skabt tidsvarende rammer og en nødvendig nyskabelse med terrasse, ikke mindst takket være Jeres investering i egen fremtid", lød det bl.a. fra Helle Lunderød, som ligeledes fremhævede MLI's fællesskab:

"MLI har i sine mere end 80 år været omdrejningspunkt, en aktiv og udadvendt forening præget af stor vedholdenhed og foretagsomhed", sagde Helle Lunderød.

Et klubhus for alle

Inden det første spadestik blev taget sluttede Kim Daugbjerg af med et par ord, han sagde bl.a.:

"Først og fremmest en stor tak til kommune og administration for at det nu kan lade sig gøre. I har været medspillere hele vejen igennem, det er vi rigtig glade for i MLI. Samtidig vil jeg fremhæve, at det nye klubhus bliver et hus for alle, ikke kun for fodboldspillere, men et hus der også meget gerne skal benyttes i dagtimerne", sagde Kim Daugbjerg inden spaderne kom i jorden.

Hvis alt går efter planen står det nye klubhus i Melby klar omkring 1. marts 2020.

Publiceret 02 May 2019 10:54