Aflagte flip-floppere omdannet til kreativ boligindretning

Aflagte flip-floppere omdannet til kreativ boligindretning

Webshop med miljøbevidst boligindretning

Søstrene Marianne og Charlotte Jul Hansen har netop åbnet webshoppen Julz

Webshop 'Reduce', 'Reuse' og 'Recycle' er motto'et og disse tre ord beskriver så glimrende, hvad det hele handler om.

Mandag 3. december startede et helt nyt firma i Hundested, en webshop med navnet Julz. Firmaet er startet af søstrene Marianne og Charlotte Jul Hansen, der har boet i Hundested i to år.

Webshoppen som findes på adressen www.julz.dk, er fyldt med produkter fra udlandet, bl.a. Kenya, Ghana og Østen. Fælles for dem alle er, at de på en eller anden måde er med til at formindske forureningen i verdenen.

Plastik fra lossepladser og verdenshave

Det er specielt plasticforureningen som står søstrenes hjerter nær, da den har så enorme negative konsekvenser for marinedyr og miljø .

Udover at tilbyde miljøbevidsthed, er webshoppens produkter også i god kvalitet og lækkert design. Her er gulvtæpper, puder og plaider der føles som lækker uld, men er produceret af 100 % genanvendt plastik indsamlet fra have og lossepladser.

Flip-floppere

Der er kunst i glade faver, der er produceret af aflagte flip-floppere indsamlet fra vandveje og strande. Derudover byder på shoppen på flere 'skæve' og sjove ting - alt sammen købt ind fra leverandører der arbejder ud fra 'Trade not Aid principperne.

Der vil løbende komme nye produkter på webshoppen, ligesom søstrene så småt er gået i gang med at producere egne produkter.

Publiceret 06 December 2018 14:00