Støtteforeningen for Arresødal Hospice arrangerer for første gang “Mig til Dig-stafet” - en gåtur på 5 kilometer med start og mål ved Arresødal Hospice. Arkivfoto.

Støtteforeningen for Arresødal Hospice arrangerer for første gang “Mig til Dig-stafet” - en gåtur på 5 kilometer med start og mål ved Arresødal Hospice. Arkivfoto.

Gå en tur for hospice

Søndag 1. oktober kl. 11 er der “Mig til Dig-stafet” fra Arresødal Hospice - et arrangement for hele familien

Af
Kim Larsen

Kim Larsen

STØTTEARRANGEMENT Støtteforeningen for Arresødal Hospice er søndag 1. oktober klar med et nyt initiativ: “Mig til Dig-stafet”. Målet er at skaffe midler til det store arbejde, som frivillige yder på Arresødal Hospice - og samtidig øge kendskabet til at det af være frivillig på det lokale hospice. Der bydes velkommen med taler og musik fra kl. 11, og kl. 11.30 skydes stafetten i gang af borgmester Steen Hasselriis. Den 5 km rute sender deltagerne fra Arresødal gennem det smukke område til Vinderød, herfra videre ad Helsingevej, gennem skoven til Vinderød Enghave, videre forbi rådhuset, over Krudtværksområdet, gennem Frederiksværk og herfra det sidste stykke langs kanalen tilbage til Arresødal. Det koster 100 kroner at deltage, børn under 14 år dog gratis. Deltagerne synges i mål af koret “Happy Hour”, som består af 70 korsangere. Der er salg af kaffe, kage, grillpølser og forfriskninger på pladsen, og der vil være mulighed for at tale med frivillige. Diverse forretninger og virksomheder har doneret gaver til et stort lotteri. Der er musikalsk underholdning frem til kl. 14, hvor arrangementet slutter.

Liv og glæde

Bag ideen til den nye “Mig og Dig-stafet” står Lone Clemen. Begge hendes forældre har tilbragt deres sidste tid på Arresødal Hospice. “Det blev starten til min tid som frivillig heroppe, og nu efterfølgende er jeg blevet ansat med ansvaret for den frivillige indsats på stedet,” fortæller Lone Clemen og fortsætter: “Jeg er rørt af taknemmelighed, når jeg hver dag ser, hvad vores frivillige støtter op om og bidrager med. De er værter ved måltider, do kommer og synger, de går ture, holder i hånd, er kreative og ja, andre gange sidder de den sidste tid og våger., De cykler, handler ind, arrangerer mindegudstjeneser, musik og Lucia, søger for bordpynt, et smukt hus til jul, og de er her, når der er brug for en hånd og en snak.” “Der er så mange fine stunder, der handler om liv og glæde, og det er netop det, de frivillige bidrager til - og får tifold tilbage igen,“ slutter Lone Clemen.

Publiceret 23 September 2017 00:00