Bo Andersen foran den nye billetautomat på gavlen af færgefartens nye kontor. Foto: JP Thiede

Bo Andersen foran den nye billetautomat på gavlen af færgefartens nye kontor. Foto: JP Thiede

Ny prisaftale skal løfte Rørvigfærgen

Den lokale færgefart i Hundested har fået nye lokaliteter på havnen og gør sig klar til en ny højsæson

Af
Jens Patrick Thiede

FÆRGEFART ”Nu kan jeg bedre se færgen og høre motoren tøffe, og i de travle tider giver jeg et nap med ved billetteringen, for vi lever af at være præcise!”
Overfartsleder på Hundested-Rørvig Færgefart A/S, Bo Andersen, er tilfreds med sin nye udsigt, efter at færgens administration i det tidlige forår er flyttet ind i havnefogedens tidligere lokaler på Amtsvejen 2.
Herfra har han et bedre overblik over trafikken og kan nemmere koordinere indsatsen, når der kræves ekstra hænder.

Yderst driftsikker

”Flere af vores kunder skal nå videre med Mols-Linjen eller nå toget efter færgeoverfarten. Vores færge Isefjord er så driftsikker, at man kan stille uret efter den,” fortæller Bo Andersen, der er meget begejstret for båden, der blev indsat for tre år siden .
Netop præcisionen er alfa og omega, for færgen er meget afhængig af samspillet med Mols-Linjen og dens kunder.
”Derfor er det også glædeligt, at vi igen har fået indført Genvejsbilletten i samarbejde med Mols-Linjen. Det kan forhåbentlig få flere til at benytte os.”
”Før i tiden havde Mols-Linjen sytten afgange, der passede til vores færge, nu kommer der i stedet færre, men større læs ad gangen. "
"Især travle forretningsmænd er vigtige kunder, og vi forsøger at tilpasse driften efter deres forbindelser til og fra Mols-Linjen, for de gider ikke vente, så kører de hellere rundt om fjorden,” forklarer Bo Andersen.
I den sammenhæng er den større kapacitet på Isefjord også positivt, når passagererne ankommer i større klumper, ligesom Isefjord kører med timedrift tilknyttet Mols-Linjen.

LÆS MERE OM RØRVIGFÆRGEN I DEN KOMMENDE UDGAVE AF HALSNÆS AVIS

null

Publiceret 07 April 2016 11:45