Tidligere valutahandler Leif Sund vil servicere ældre med it-hjælp. Foto: Privat

Tidligere valutahandler Leif Sund vil servicere ældre med it-hjælp. Foto: Privat

Leif skifter jobbane

Hvordan tør jeg, spørger han sig selv

Af
Jens Patrick Thiede

IVÆRKSÆTTER Leif Sund er en af de lokale borgere, der som jobsøgende snart falder for toårsgrænsen for dagpenge. Inspireret af sin aktivering har han dog valgt at starte sit eget firma.
"Jeg har været en god skatteborger og tidligere arbejdet med valutamarkedet, men de sidste par år er jeg blevet lidt af en haj til online-marketing og hjemmesider."
"Derfor vil jeg skabe et lille firma, hvor jeg ser et stort behov - nemlig at hjælpe ældre mennesker, som vil ind i den digitale tidsalder, men ikke kender området eller fælderne," fortæller Leif Sund.
Han har spurgt sig selv, hvordan han tør skifte spor så sent i livet?
"Trods et godt tag på mennesker og masser af kvalifikationer må jeg som andre i min alder erkende, at nye job ikke findes til lige min årgang."
"Så mit forsøg på at komme videre er at skifte tal ud med mennesker og lave noget milevidt fra den valutaverden, som jeg i mange år har været en del af," forklarer han.
Leif Sund tilføjer, at han har været glad for sin virksomhedspraktik på Hundested Havn, som har inspireret ham til at starte op som selvstændig ved siden af jobsøgningen.

Publiceret 17 February 2015 10:00