DEBAT: Grøn omstilling og flere medarbejdere til børn og ældre

Af Olaf Prien og Anja Rosengreen, byrådsmedlemmer for SF

BUDGETFORLIG SF gik lokalt til valg på 3-6-modellen i 2017– det er der måske nok nogle der kan huske, - men om der også er nogen der kan huske, at vi den gang anslog, at det vil tage 8 år at opnå, er vi mere tvivlsomme overfor. Vi arbejder i SF støt derudaf, velvidende at folketingsvalgkampen fra foråret, har skabt forventninger om, at vi er i mål langt før de 8 år.

Det vil vi selvfølgelig så glæde os gevaldigt over…Indtil vi ser hvordan den nye regerings første finanslov har tænkt sig at hjælpe os, slår vi dog koldt vand i blodet og kæmper stædigt videre – vi er på vej - der er afsat 4,5 mill. på budgettet allerede i år, og der er kun gået 2 år.

Der er masser af andre gode tiltag i den nye budgetaftale; Vi skal have kommunens første klima- og bæredygtighedsstrategi i 2021 (vi afventer en ny og forhåbentlig ambitiøs klimalov, så vi ved hvad vi skal spille op imod), vi skal have natbusser efter fredag og lørdag fra sommer 2020 (endnu et af SFs valgtemaer) og vi skal have flere cykelstier og hjælpe Hunderevet videre.

Det sidste af en endnu længere liste, der lige skal nævnes her, er udvikling af Hundested og ikke mindst et forsøg på at få drømmen om et artisk center til at blive virkelighed. Tak for samarbejdet til de øvrige forligspartier (A, V og Ø) – vi glæder os til året der kommer, hvor pengene skal ud at gøre godt for borgerne i Halsnæs.

Publiceret 31 October 2019 10:48