DEBAT: Tager afstand fra C-udmelding

Af Peter Nørris Dalsgaard, Kim Jensen, Klaus Kørvell, Konservative Halsnæs

Dementi vedr. Kjeld Haslund læserbrev af den 2.juni i Lokalavisen i Halsnæs.

Der er ikke meget som er i overensstemmelse med virkeligheden i Kjeld Haslunds læserbrev om Kregme rundkørslen, for at sige det mildt, så er det direkte usandt.

Kregmerundkørslen var med i Regeringens infrastrukturplan fra marts 2019 og dette knudepunkt har i mange år været på de fleste partiers ønskeliste, over hvor der skulle ske forbedringer og de skulle ske relativt hurtigt. I valgkampen til KV17 var dette emne også et synligt problem som flere partier ønskede ændringer på, herunder Konservative, Venstre & DF i Halsnæs. De respektive folketingsmedlemmer fra de 3 partier har i mange år kæmpet i kulissen og ved forhandlingsbordet om dette emne. Det gav gevinst og det så vi i marts 2019.

De konservative vælgerforeningers bestyrelser i Frederikssundkredsen mistede tidligere i år tilliden til Kjeld Haslund og besluttede at de aktivt ikke ville støtte Kjelds kampagne til det foranstående folketingsvalg.

Vi valgte at vi aktivt ville arbejde for genvalg af Mette Abildgaard og nyvalg af Birgitte Bergman og Lars Arne Christensen, som alle har stor lokal indsigt i Halsnæs kommune.

Publiceret 04 June 2019 00:00