Dylans sange er i fokus på Hundested Bibliotek fredag aften.

Dylans sange er i fokus på Hundested Bibliotek fredag aften.

Bryg'n'roll: Bob Dylan

ØL & MUSIK Halsnæs Bibliotekerne præsenterer en ny, eksklusiv rockforedragsserie, Bryg’n’Roll, hvor nogle af landets mest passionerede og vidende musikformidlere præsentere forskellige nedslag i rockhistorien gennem ord, billeder og musik – alt sammen i selskab med et godt glas øl.

Anden episode af Bryg ’n’ Roll handler om den altoverskyggende legende, Bob Dylan. Med sine 77 leveår og en 57 år lang karriere er der nok mange, der tager Dylan for givet. Thomas Ulrik Larsens koncertforedrag om Dylan gør holdt ved de steder, hvor sangskriveren knuste verdens billede af ham og gjorde præcis det, ingen forventede eller ønskede:

Folk-musikeren, der satte strøm til hegnet i 1965. Samfundskritikeren, der blev genfødt kristen i senhalvfjerdserne. Bohemen, der kickstartede Farm Aid i 80’erne. Enspænderen, der pludselig blev bandmedlem i Travelling Wilburys. Sangskriveren, der overhalede romanforfatterne og modtog Nobels litteraturpris.

Der vil blive serveret både øl og livemusik til bryg'n'roll-arrangementet på Hundested Bibliotek 15. november kl. 19.30. Billetter bookes på bibliotekernes hjemmeside.

Publiceret 09 November 2019 00:00