Michael Blom fra Rotary Halsnæs, Claus Christensen fra Hundested Propeller og Mogens Rasmussen fra Rotary i Hillerød.

Michael Blom fra Rotary Halsnæs, Claus Christensen fra Hundested Propeller og Mogens Rasmussen fra Rotary i Hillerød.

Turen går til Paris - også i 2020

Team Rotary Nordsjælland kom op at hænge hos Hundested Propeller

Velgørenhed Da Team Rotary Nordsjælland fra 12. til 19. juli cyklede til Paris for at rejse penge til sociale formål i Nordsjælland, var Hundested Propeller hovedsponsor.

Som tak for sponsoratet fik direktøren for Hundested Propeller, Claus Christensen, en indrammet ryttertrøje, som nu er kommet op at hænge i virksomheden. Hundested Propeller støtter flere gode formål i lokalområdet, og et af dem er Team Rotary Nordsjælland.

Cykler med til Paris

“Vi støtter typisk formål, som har en tilknytning til lokalsamfundet og til vores medarbejdere”, siger Claus Christensen. Således har Hundested Propeller flere gange haft to medarbejdere med på cykelturen til Paris, og der er også repræsentation fra Hundested Propeller ved næste års tur. Claus Christensen overvejer også selv, om han skal cykle med på turen i 2020.

Sponsoratet fra Hundested Propeller er på 50.000 kroner.

To repræsentanter fra Team Rotary Nordsjællands styregruppe, Michael Blom og Mogens Rasmussen overbragte den indrammede ryttertrøje til Hundested Propeller.

"Vi er glade for alle sponsorater", siger Mogens Rasmussen, der er medlem af styregruppen, som arrangerer cykelturen til Paris. Mogens fortsætter: "Som ryttere betaler vi selv for vores del af turen, så det er sponsorernes penge, der skaber det overskud, vi giver videre til folk, der har brug for det. 50.000 kroner fra Hundested Propeller vil glæde mange mennesker”.

Julemærkehjemmet Kildemose

Team Rotary Nordsjælland vil dele overskuddet fra dette års tur ud inden jul. Julemærkehjemmet i Ølsted bliver en af modtagerne, sammen med en lang række foreninger med sociale formål i Nordsjælland.

Team Rotary Nordsjælland cykler igen til Paris fra 17. til 24. juli 2020. Hvis du overvejer at cykle med, kan du deltage på et informationsmøde, som afholdes i Hillerød Firmaidræt på Milnersvej 35d i Hillerød den 23. oktober klokken 18.

Publiceret 15 October 2019 00:00