Hundested Brideklub starter nyt hold op 28. oktober i Gubben. Privat foto

Hundested Brideklub starter nyt hold op 28. oktober i Gubben. Privat foto

Kortklub med vokseværk

Bridge "At spille bridge er stærkt vanedannende".

Ovenstående postulat kommer fra Sonja Hornsyld fra Hundested Bridgeklub, og noget tyder på at hun rammer helt rigtigt. Ihvertfald er det en klub i vokseværk med solid medlemsfremgang.

Og således starter Hundested Bridgeklub et helt nyt hold op om mandagen fra den 28. oktober fra kl. 12.30 til ca. kl. 17 i Gubben. Det bliver efter princippet 'drop in' som klubben har om onsdagen, hvor holdet er fyldt op. Klubben har ligeledes hold tirsdag aften fra kl. 18.30 - her er der enkelte pladser.

Fordybelse og forståelse

Nye bridge-spillere kommer til en velfungerende klub. Sonja Hornsyld fortæller:

"Der er mange faktorer som spiller ind, hvorfor det går så godt i vores klub. Vi tager altid godt imod nye spillere, ligesom vi har uddannet mange nye spillere gennem de seneste år. Samtidig sørger vi for, at der god tid til fordybelse og forståelse", siger Sonja Hornsyld og fortsætter:

"Klubben har fantastiske medlemmer, der servicerer os alle andre, der er både koldt, varmt og lidt sødt til ganen på spilledagene. Vigtigst af alt, så har vi en god tone overfor hinanden. Der er kun et par der kan vinde i hver række, resten er tabere. Derfor er det jo også så vigtig at man har hygget sig, er glad når man går hjem".

Se mere om Hundested Bridgeklub på hjemmesiden http://www.bridge.dk/2159/

Publiceret 12 October 2019 00:00