Jazz Five kommer til Lynæs.

Jazz Five kommer til Lynæs.

Jazz i kirken: Tag med til New Orleans

Jazzmusik den 19. september kl. 20.00 i Lynæs kirke

KONCERT Jazzbandet Jazz Five holder koncert i Lynæs kirke og tager os alle sammen med på en musikalsk rejse til nutidens New Orleans.

Det bliver en unik, funky og groovy oplevelse med blues, shuffle og jazz’n’roll á la New Orleans.

Jazz Five blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea og selvfølgelig i New Orleans selv. Og nu altså også Lynæs kirke. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller kirker, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde.

"Som en storswingende og rytmemættet festmaskine, inviterer bandet os med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt, hvad de har, med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser," lyder det om den swingende kvintet.

Der bydes på en lille forfriskning i løbet af aftenen, og publikum skal nok forberede sig på at blive hevet op af kirkebænkene, for Jazz Five efterlader ingen tvivl om, at festen denne aften foregår i Lynæs kirke.

Bandet har udgivet fem albums og spiller masser af de kendte jazzklassikere i egne originale arrangementer med en kant, nerve og humor, som siges at være legendarisk.

Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil, men samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2019.

Bandets medlemmer tæller den lokale Esben Hillig på pian, samt Johan Bylling Lang på Altsax og Baritonsax, Jeppe Zacho Tenorsax, Jonas Starcke på Bas /vokal, samt Stefan Andersen på Trommer / vokal.

(entré)

Publiceret 15 September 2019 10:30